tirsdag den 16. juli 2013

Google inviterer gæsten indenfor i restauranten, før der bookes bord

Nu kan gæsten kan tage en virtuel rundtur i restauranten, inden der bookes bord. Teknologien kender man fra Google Street View, hvor man kan panorere rundt i gader og stræder.

I flere år har man med Google Street View kunnet navigere gennem gader på computeren derhjemme. Med det nye Google Virksomhedsbilleder er det nu også muligt at kigge indenfor i for eksempel restauranten, inden man beslutter sig for at booke bord eller ej.

Det giver gæsterne en chance for at se restauranten og dens faciliteter og indretning samt danne sig et indtryk af atmosfæren , siger Henriette Noll Bernstorn, der er Country Manager hos DinnerBooking.

Også gæster, der er interesseret i at holde arrangementer, er ofte interesseret i at få beskrevet selskabslokalerne - nu kan de se dem , siger hun.

Prøv det selv her
DinnerBooking kan som den første restaurantportal i Danmark tilbyde gæster at gå på opdagelse i restauranten, inden de booker bord. Café Europa 1989 i København er et af de spisesteder, der allerede har taget tjenesten til sig. Tag en visuel rundtur på Café Europa 1989 via følgende link http://dinnerbooking.com/restaurants/162/europa-1989.

Hvem er DinnerBooking
DinnerBooking er Danmarks største website til at booke bord på restauranter og caféer - besøg dem på dinnerbooking.com.


Læs mere her

tags: Danmark, euro, Europa, København, restaurant, portal, Google, computer, atmosfære,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar