mandag den 2. september 2013

Stor spænding om 10-retters menu til mad og kunstevent

Kokke, med navne som the King of Waste og Leotard Leopard , er i gang med de sidste forberedelser til stor kunst- og madevent på Islands Brygge. Kunst, overraskelser, ølmenu og ti retters mad står i grisens tegn og ikke engang arrangørerne kender menuen. Der er kun få billetter tilbage.

Om kun tre dage går det løs til mad- og kunsteventet Our Danish Pig i København. Dermed skal 5 måneders forberedelse foldes ud, og der er mange overraskelser i vente.

Således er der ingen, ud over de to kokke, der endnu ved, hvad de ti madretter bliver. Det eneste, der er sikkert er, at alle retter indeholder ingredienser fra 8 grise som duoen Jonathan Soriano og Joachim Friis (Chinorocks og Joachim7inch) har opdrættet på Risbjerg Landbrug på Fyn.

Bag gryderne står Douglas the King of Waste McMaster, som har brugt de sidste otte år på at lave mad rundt omkring i verden. Han laver menuen sammen med Alex The Leotard Leopard Jensen (tidligere Madklubben, Riverview (Sydney), Silo by Joost (Melbourne), nu Søren K).

Det bliver spændende at se, hvad der kommer på menuen, som bliver en rejse omkring hele den danske øko-gris parret med Douglas principper om no waste og Mikkellers valg af vanvittige øl, siger Jonathan Soriano, der går under kunstnernavnet Chinorocks.

Idéen der opstod for 5 mdr siden, har ført til et samsurium af oplevelser for duoen, lige fra at opdrætte og fodre grise med øl, til et besøg i Paris med en kunstner, til at arbejde med de gale bryggere fra Mikkeller der står for øl.

Arrangementet løber af stablen søndag d. 1/9, mandag d. 2/9 og tirsdag d. 3/9 og vil koste 995,- pr kuvert.

Om Our Danish Pig:
Danish Pig er en samlet mad- og ølfest, kunst- og fotoudstilling, der hylder og dokumenterer vores danske gris anno 2013. Stærke navne står bag menuen, der ud over mad byder på øl, kunst, film og foto samt diverse overraskelser undervejs.

Der vil blive sammensat en velsmagende menu, baseret på 8 øko grise fra Risbjerg Landbrug, som er partnere til formålet. Maden serveres med en ølmenu fra Mikkeller, et af verdens førende mikrobryggerier.

Dertil vil forskellige fotografer og kunstnere give deres fortolkninger af den danske gris. Blandt andre bidrager den parisiske kunstner, Chanoir, som normalt maler ikoniske katte, men specielt til dette arrangement har indvilget i at arbejde med grise som motiv. Der vil blive fremvist portrætter af de grise, der er i centrum.

Billetter kan købes på www.ourdanishpig.com.
Sted: Olsen +3, Njalsgade 19D, 2300 Kbh S www.olsen3.dk

Partnere og sponsorer på projektet er Landbrug & Fødevarer og Friland A/S.

Læs mere her

tags: billetter, København, kunst, 2013, Island, Joost, rock, Mikkellers,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar