fredag den 11. marts 2016

Gourmethotdogs på fransk


Send smagsløgene i himlen, og server hotdogs, som dine gæster aldrig har smagt dem før, eller forkæl dig selv og dine nærmeste med denne delikatesse!Send smagsløgene i himlen, og server hotdogs, som dine gæster aldrig har smagt dem før, eller forkæl dig selv og dine nærmeste med denne delikatesse!

Hotdogs hører til blandt favoritterne for de fleste, og med hjemmelavede gourmethotdogs sikrer du dig både jubel og gode smagsoplevelser, hvis du overrasker med disse. For hotdogs er meget mere end den røde pølse i et hvidt brød. Selv om den klassiske pølsevogn på de danske gågader altid har været velbesøgt, så er hotdogs blevet endnu mere populære, hvor utroligt, det end lyder.

I Gourmethotdogs på fransk finder du opskrifter på 60 udsøgte varianter af den ellers klassiske ret. Retterne tager udgangspunkt i forskellige pølser, der beskrives i bogen. Prøv for eksempel en ROYAL hotdog med de fransk / marokkanske merguezpølser eller en CHILIhotdog med pølser af kalvekød.

I bogen finder du også opskrifter på lækker og velsmagende tilbehør. Prøv for eksempel opskriften på de lækre pølsebrød, pomfrittes, løgringe eller ketchup. For til en ægte gourmet hotdog hører også hjemmelavet og lækkert tilbehør.

Gourmethotdogsene er nemme og hurtige at lave – og fyldt med lækker smag!

Opskrifterne er udviklet af den fransk kok, Stéphane Reynaud, der har udgivet flere kogebøger, der gør avanceret gourmetmad let at lave.

Bogen udkommer d. 10. marts 2016

Gourmethotdogs på fransk // Stéphane Reynaud
TURBINE 2016 // ISBN: 978-87-406-0519-8 // 146 sider // Vejl. pris. 229,95 kr

Læs mere her

tags: 2016,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar