onsdag den 29. september 2010

En sandwich uden spread er som en hotdog uden pølse!

Sandwich Spread er et moderne mayonaise-produkt, der er som skabt til cafe-generationens sandwiches, fordi den med sin friske og let syrnede smag støtter perfekt op om alle former for fyld. Og så er den meget smørbar. Men café-folket kræver kvalitet, så Sandwich Spread ens sejrsgang skyldes nok frem for alt, at den smager så godt og får din sandwich til at smage af mere.

Det gælder altsammen for de nye Sandwich Spreads fra Zesty Cooking. De er tilpasset deres alsidige funktion som sandwich-kulturens byggesten og findes i to velsmagende varianter. En fedtreduceret lyseblå variant med en let, neutral smag og kun 11% fedt, og en lys olivengrøn variant, der er tilsat 5% velsmagende olivenolie og har en behagelig, rund smag af oliven.

Tidens smagsforstærker
Sandwich Spread er et produkt af tiden, og det fremgår klart af Zesty Cookings nye produkter. De er ikke kun smagsmæssigt opdateret, men også visuelt. Etiketten er grafisk enkel og uglamourøs, så den fremstår informativt enkel og sandfærdig uden visuel støj, kun med den produktinformation, der er nødvendig for at fortælle om sig selv. De to nye Sandwich Spreads matcher perfekt den moderne livsstil i et moderne køkken.

Kvalitet til prisen
Zesty betyder pikant , men kan også betyde ivrig , og begge begreber synes velanbragte på de to Sandwich Spreads. De er uovertrufne som smagsforstærkere i enhver sandwich og betragteligt billigere end andre Sandwich Spreads på markedet. De er at finde på hylderne i Rema 1000 midt oktober til en vejledende pris af kun 14,95 kr. pr. glas, hvilket er en del mindre end tilsvarende produkter. En rigtig god pris til et rigtig godt produkt.

Food Solutions leverer A¬Z løsninger inden for fødevarer til den nordiske detail- og horeca-sektor. Vi udvikler fødevarekoncepter af høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Salgskontor Århus: Fabrikvej 11B, 1. sal. DK-8260 Viby J

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar