lørdag den 27. november 2010

Nye koncepter på Hotel Fakkelgaarden

Fakkelgaarden lancerede fra starten af april måned hele tre nye koncepter. Det er vores intention at vi med de nye tiltag vil ramme et mere bredt publikum, og dermed give nogle fantastiske oplevelser til vores gæster.

Fakkelgaarden ud af huset:

Fakkelgaarden leverer nu mad ud af huset til store og små selskaber fra 6 til 200 personer. Prisen for en 3–retters menu ud af huset er 285,– kr. pr. kuvert. Menuerne afhentes på Fakkelgaarden. De er pakket i passende varme og kølekasser, grundig serveringsinstruktion følger med. Menuerne kan findes på vores hjemmeside www.fakkelgaarden.dk eller du kan få menuerne tilsendt hvis du henvender dig til Fakkelgaarden på tlf. 73 67 83 00.

Helaftensarrangementer for selskaber:

698,– kr. pr. kuvert for et helaftensarrangement alt inklusiv, er et andet nyt koncept på Fakkelgaarden.
Arrangementet indeholder, aperitif, 3–retters menu, vin ad libitum, kaffe/the og petit fours, fri bar med øl, vand og vin samt natmad.
Menuerne kan findes på vores hjemmeside www.fakkelgaarden.dk eller du kan få menuerne tilsendt hvis du henvender dig til Fakkelgaarden på tlf. 73 67 83 00

Tilbudsmenu:

Mandag til torsdag tilbyder Fakkelgaarden en 3–retters menu, sammensat af sæsonens råvarer til 278,– kr. Hertil en passende landvinmenu med et glas hvidvin, et glas rødvin og et glas dessertvin til 120,– kr.
Menuen kan bestilles både til frokost og aften. Du er altid velkommen til at kontakte Fakkelgaarden for nærmere information omkring menuen. Forudbestilling er en fordel.
 

Læs mere her

tags: råvarer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar