tirsdag den 14. december 2010

Verdens mindste storby har nu fået verdens mindste kaffebar

Verdens mindste storby kan nu bryste sig af, at have verdens mindste kaffebar.

Stemningen er helt speciel på Clemens torv i disse dage. En lille rød scooter med en stor espresso maskine, er begyndt at brygge dampende caffé latte, rygende hed espresso, varmende blød kakao og smagfuld te. Street Coffee er navnet på kaffebaren de tre unge århusianere: Michael Bønnelykke Pedersen, Kristoffer Hasløv og Thomas Christiansen netop har åbnet.

Kristoffer Hasløv, der har 10 års erfaring fra blandt andet Starbucks i England, siger om Street Coffee: – Århus behøver en vaskeægte TO–GO kaffebar, for at være en rigtig storby – også selvom det er verdens mindste. Og han har vist ret. I det meste af december måned har kaffebaren været på gaden og mange århusianere er allerede blevet glade for kaffen, og endnu flere beundrer nysgerrigt den lille røde scooter.

– Street Coffee har taget det bedste fra den amerikanske TO–GO kultur, blandet det med italiensk charme og det travle århusianske byliv. Vi har skabt den ideelle verden hvor Barista kaffe af høj kvalitet bliver skænket til travle århusianere på farten.

Men Street Coffee kan andet end at servere kvalitets TO–GO kaffe, varm kakao og te. Med konceptet COFFE–TO–RENT kan man nemlig leje Street Coffee’s mobile kaffebar. Så hvis man ønsker at servere en god kop kaffe til receptionen, skovturen, jubilæet eller brylluppet, kan man leje scooteren med dertilhørende italiensk espressomaskine, professionel barista, bønner og krus. Med tiden er det også planen at man kan skal kunne ringe efter den mobilekaffebar (COFFEE TO COME), hvis man ønsker en frisklavet kaffe fx på sin arbejdsplads i midtbyen.

Street Coffee står forenden af strøget ved Bispetorvet hver dag fra 8–17.30 og de fleste lørdage.

Tjek menukort og informationer om de tre forskellige koncepter: COFFEE TO GO, COFFEE TO RENT og COFFE TO COME på www.streetcoffee.dk. Kaffebaren er også at finde på facebook.
 

Læs mere her

tags: England, Århus, december, storby, recept, bryllup,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar