tirsdag den 14. december 2010

Miksede Dry Martini som 10-årig

"Der findes ikke noget bedre end selv at lave eksotiske drinks og imponere omgivelserne" siger Thomas Thomsen, stifter og ejer af DrinkWorld.dk.

For hans eget vedkommende startede det allerede i 10–11 års alderen, hvor Thomas nød at servere drinks for sin familie ved specielle lejligheder. "Jeg syntes det var facinerende at lave drinks i flere lag, med forskellige smagsvarianter og flotte farver.".
Interessen for de spændende og farvestrålende drikke gik på ingen måde over med tiden, men gradvist voksede kravene til opskrifterne. Snart var det ikke længere nok med appelsinjuice, vodka og blå bols. Nu skulle det være mere sofistikeret.

Thomas ønskede sig og fik en opskriftbog, fyldt med alverdens spændende drinks og cocktails. Men her opstod problemet, for halvdelen af ingredienserne lød som en by i Rusland, fortæller han. Og det skulle da også vise sig at være en stor udfordring at finde drikkevarer og mix–udstyr i en lille nordjysk provinsby. Thomas var stadig for ung til selv at købe alkohol, så han sendte sin mor i byen efter specielle typer juice, likører, spiritus, glas og barudstyr.
"Som oftest kom min mor træt og frustreret hjem efter i flere timer at have kørt rundt i Aalborg og omegn, og hun havde sjældent fået mere ind halvdelen af ingredienserne. Det var slet ikke så lige til at blive drink–master, som jeg i første omgang havde troet.

De mange forgæves indkøbsture og den efterfølgende frustration blev starten på firmaet "DrinkWorld.dk" som har specialiseret sig i at have et sortiment fyldt med sjældne likører, mange former for spiritus, miksere, drinksglas i alle mulige tænkelige former og det største udvalg af barudstyr i Danmark.
"Det smarte er, at man ikke skal lede land og rige rundt for at finde ingredienserne, men i ro og mag kan søge og udvælge opskrifter, produkter og udstyr online på ww.drinkworld.dk og efterfølgende få det hele sendt hjem.".

"Det har ligget langt fra den danske kultur at servere drinks i hjemmet. For Thomas at se handler tilbageholdenheden først og fremmest om, at det hidtil har været alt for besværligt og dermed også dyrt at skaffe de fornødne ingredienser.
"Og helt ærligt: Der er altså ikke meget sjov ved en vodka og appelsinjuice i længden".

Til gengæld håber han nu på at den nye "drinkskultur" vil sprede dig i Danmark i takt med at flere får kendskab til muligheden for selv at lave drinks.
 

Læs mere her

tags: Danmark, Rusland, Aalborg,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar