mandag den 31. januar 2011

Cult Energy Activator - ægte sensation

Der er tale om en ægte sensation...
Efter at have drukket en Cult Energy Activator skulle vores model Sarah Louise Christiansen ud at svømme en tur, pludselig kom hun flyvende op ad vandet på ryggen af en hvid haj, det er for det første utroligt sjældent man ser en hvid haj springe ud af vandet, det er kun tidligere set ud for Seal Island... men helt sensationelt er det at se det på vores nordlige himmelstrøg og endnu mere at vores model formår at holde sig fast på hajen... heldigvis var vi klar med kameraet... vi er nu sikre på at med den rette energi er alt muligt... for "God energi vinder altid!"

Modellen
Cult Scandinavia ApS har valgt at bruge Sarah Louise Christiansen, som frontfigur for denne action pakkede serie af reklamer, der kommer ud i byerne nu, og frem mod jul. Sarah Louise er kendt fra bla. FHM magazine og SE & Hør der kalder hende Jordan fra Jylland, hun har været med i L.O.C. og Johnson musikvideoer, hun er babe of the month på connery.dk og hun skal til interview med Playboy magazine i Miami til januar.

Produktet
Cult Energy Activator var den første energidrik der blev lanceret i Danmark tilbage i 1998, i dag er Cult at finde i de fleste butikker og diskoteker landet over... Energien i Cult kommer fra det koffeinholdige bær Guarana. Koffeinen fra Guarana er 3–6 gange stærkere en den koffein der kommer fra kaffebønner.

Historien
I 1998 tog Cult Scandinavia ApS kampen op mod Danmarks to giganter, inden for øl og sodavand, Carlsberg og Bryggerigruppen. Som en anden David mod Goliat fik vi Energidrikken, Cult Energy Activator, på hylderne i kiosker og supermarkeder, og vi fik den med hårdt arbejde ind på caféer og diskoteker.

Aldrig tidligere har et selvstændigt produkt haft succes med at få så bred en dansk distribution og tilmed erobre 83% af markedet for kulsyreholdige energidrikke! I 2003 prøvede vi igen at tage kampen op mod to nye Goliat’er; Bacardi Breezer og Smirnoff Ice Vi havde modet til endnu en kamp og ligger i dag som næstbedst sælgende produkt i den kategori af drikkevarer!

Som om det ikke skulle være nok har vi lige været igennem den 3. David mod Goliath sag, Cult vs. Carlsberg sagen, der har verseret i medierne den sidste uge.
 

Læs mere her

tags: Carlsberg, interview, 2003, Danmark, Jylland, selvstændig, Island, diskotek, 1998, supermarked, energi, kamera,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar