tirsdag den 25. januar 2011

Kan du lide øl?

Den Sensorisk Faggruppe på LIFE Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet søger deltagere til to forbrugerstudier om innovative øl.

Deltagelse i forbrugerstudiet indebærer, at du deltager i en eller to sessioner og smager på en række forskellige specialøl, og vurderer dem på forskellige måder. Hver session varer omkring en time, og som belønning vil du få en flaske specialøl. Hvis du melder dig til at deltage i begge sessioner, vil du desuden deltage i en lodtrækning med en præmie på et gavekort på 1000 kroner.

Hvis du er interesseret, beder vi dig om at udfylde et introduktionsspørgeskema (se mere på forsøgets hjemmeside), hvor du bl.a. bliver bedt om at angive dine kontaktoplysninger, så vi kan vende tilbage til dig.

Begge undersøgelser vil finde sted i perioden 14. til 25. februar om aftenen på LIFE Rolighedsvej 30, 5. sal, 1958 Frederiksberg C efter arbejdstid (fra klokken 17:00), og de vil vare omkring 1 time hver.

Du kan selv vælge mellem en række dage, der passer dig bedst.

Krav til deltagerne :
- Du skal være over 18 år
- Du skal have udfyldt introduktionsspørgeskemaet (online, se nedenfor)

Da mange af vores medarbejdere er internationale, kan du forvente, at instruktioner i løbet af eksperimentet vil være på engelsk. Det er ikke nødvendigt, at du er meget god til engelsk, men du skal kunne forstå almindelige instruktioner på engelsk.

Læs mere om projektet på http://www.ifv.life.ku.dk/faggrupper/sens/forskning/Forsoeg/Oel.aspx target=_blank>ifv.life.ku.dk, hvor du også vil finde linket til introduktionsspørgeskemaet for at tilmelde dig.

Læs mere her

tags: København, Frederiksberg, lodtrækning, arbejdstid, videnskab,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar