søndag den 3. juli 2011

Juli Information fra Restaurant Den Gyldne Hane ? Sjællands Odde

Juli måned byder på store og dejlige rødspætter, som vi serverer med dejligt tilbehør eller som vores populære specialitet ?Fyldt rødspætte ala Odden? til kr. 215,00.

Vi fortsætter i juli måned med flotte danske hummere, som serveres friskkogte naturel med tre forskellige hjemmelavede dressinger.

Hummerprisen er lige nu kr. 50,- pr. 100 gr. Hertil har vi mange dejlige Løgismose vine, som vi glæder os til at præsentere.

Til dem der kan lide kvalitets kød anbefaler vi dansk velhængt kalvefilet fra Himmerlandskød, hvor alle kødkvæg er under 24 måneder og har en formklasse der sikrer en høj kødprocent og kødfylde. Som tilbehør serverer vi sommergrønt og svampe til kr. 240,00. Vi anbefaler en dejlig hvidvin fra Languedoc ?Château de la Negly? til kr. 225,00. En skøn vinoplevelse.

Vi kan også anbefale en dejlig oksemørbrad på 225 gr. med bearnaise - eller rødvinssauce - salat, hjemmelavet pommes frites og dagens garniture for kr. 240,00 - eller wienersnitzel med pommes saute - diverse urter - skysauce for kr. 195,00. Til børn har vi 1 fiskefilet med pommes frites, remoulade og salat til kr. 75,00. Eller Johannes burger med oksekød, salat, tomat og agurker til kr. 75,00

Efteråret byder på flere skaldyrsarrangementer den 26.08., 16.09., 23.09., 07.10., 21.10, 11.11 og 25.11. Vi kan anbefale at bestille bord allerede nu. Vi har et stort og spændende udvalg af dejlige vine fra Løgismose, som matcher fiske og skaldyrsbuffeten.

Arrangementet består af en stor rigt varieret fiske- og skaldyrsbuffet med et væld af smagsoplevelser - som slutter med en lækker og spændende dessertbuffet for Kr. 490,- pr. couvert.

Skal du fejre en begivenhed hjemme kan vi tilbyde at levere spændende mad lige til døren. Koldt eller varmt. Mad ud af huset transporteres i kølebil.

Vi glæder os meget til at se dig/jer på Den Gyldne Hane.
Bestil bord på mail@dengyldnehane.dk eller ring på 59321800 eller 23423499.

Læs mere her

tags: Sjælland,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar