tirsdag den 5. juli 2011

Kendt makkerpar relancerer Tisvilde Bistro

Efter et par år fra væk fra Tisvilde vender restauratør Anders Buhl nu tilbage fra sit succesfulde engagement på Skovriderkroen. Sammen med sin mangeårige partner, kokken Kenn Meier, relancerer han byens bistro. Fremover er den rammen om både dejlig mad, underholdning, koncerter og spændende kulturbegivenheder

Anders Buhl har tidligere drevet bl.a. Helenekilde Badehotel, Tisvildeleje Strandhotel samt Hotel Havgården. Nu har han, sammen med kokken og samarbejdspartneren gennem mange år, kokken Kenn Meier, overtaget forpagtningen af bistroen ved Tisvildes biograf. Bistroen åbnede i begyndelsen af juni.
- Jeg har haft et par fantastiske år på Skovriderkroen i Charlottenlund som direktør for Banquetten og med mit eget Brasserie Bisous. Begge dele har jeg afhændet, så jeg sammen med Kenn kan fokusere 100 pct. på den nye Tisvilde Bistro & Bar. Og det er skønt at være tilbage, konstaterer en smilende Anders Buhl.

En fornyer med succes
Anders Buhls evne til at sætte gang i steder og adresser, som andre har opgivet, viser bl.a. årene på Skovriderkroen tydeligt. Tidligt på foråret 2010 åbnede han Brasserie Bisous i en del af kroen. Brasseriet fik lynhurtigt en stor og trofast kundekreds til sit mix af et enkelt men pikant køkken, kombineret med Nordkystens bedste dansefester anført af kendte DJ?s. Som direktør for kroens selskabsafdeling, Banquetten, har han sat nye standarder for selskabsarrangementer og underholdningstilbud, som f.eks. Dinner & Dance-shows, Live-talkshowet med kendte danskere osv.
- Det har været helt forrygende. Og det er glædeligt at se, at nye og gamle kunder allerede strømmer til i Tisvilde, siger Anders Buhl.

Klassisk bistro og husmandskost ud af huset
Bistroens lokaler er nyindrettede i sin helt egen blanding af svensk ødegård blandet med franske antikviteter. Mageligt tilbagelænet i de mange puder kan gæsterne glæde sig til at nyde de skønne retter fra Kenn Meiers køkken, der har sit udgangspunkt i det klassiske franske bistrokort. Alt er baseret på sæsonens bedste råvarer. Desuden tilbyder bistroen hver dag en dagens husmandskost, f.eks. stegt flæsk, wienerschnitzel eller fiske¬frikadeller. Disse retter kan også købes med hjem til ekstremt favorable priser.

Ambitiøst kulturprogram
Meier og Buhl har også søsat et ambitiøst underholdningsprogram for hele sommeren. Her inviterer bistroen på en række intimkoncerter med bl.a. Dodo and the Dodos, Jimmy Jørgensen og Danseorkestret.
I weekenderne glider aftenen langsomt over fra spisning til natbar, hvor kendte DJ?s som Dan Rachlin, Philip Lundsgaard og Joakim Hediger er garanter for den gode fest. Kunst-banko og teaterforestilling som dinnershow er bare nogle få af de utraditionelle punkter på det tætpakkede program.

---

Tisvilde Bistro & Bar er åben hver dag til og med 14. august 2011.
Resten af året holdes åbent fredag, lørdag og søndag.

----

Pressefotos vedlagt til frit brug ifm. omtale. Fotograf: Rune Backs.
På det gule close-up foto er det Anders Buhl tv. og Kenn Meier th.
Omvendt på andet foto!

Læs mere her

tags: biograf, direktør, 2010, 2011, talkshow, råvarer, koncert, sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar