fredag den 23. september 2011

I den gode smags tjeneste

Focus på glemte danske madtraditioner i Lauras og de andres køkkener.
Weekenden 15. og 16. oktober 2011 er det tid for atter vores nyskabelse her på Nyvang.

I Skoletjenesten står de 3 velbevarede og ernæringsvenlige husholdningslærerinder klar til at demonstrere grisens fortræffeligheder og tilbyde glemt retter fra Matadorseriens tid.
Den røgede skinke og flæskesiderne er i erfarne hænder og den kogte kødfarsrand, som ikke alle brød sig om, faldbydes. Tilbehør og gemyse tilberedt som i en svunden tid ledsager selvfølgelig retterne, som kan erhverves til rimelige priser og betjeningen er som altid høflige velklædte tjenere.

Roskilde øl og snapsemesterlauget er klar med smagsprøver. Den fine chokoladedame fremviser sine specialiteter og den store kærre er fyldt med årstidens salgsklare, friske grøntsager fra Lammefjorden.

Sildemesteren fra Djursland ryger, sælger og uddeler smagsprøver på hans røgede sild og fiskefrikadeller, der alle er fremstillet på ?gammeldaws? maner. Imens fortæller han anekdoter og fakta om sildens historie.

?Og hvad Sildemesteren ikke ved om sild er vist ikke værd at vide?.


Læs mere her

tags: 2011, chokolade, jorden, Roskilde, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar