søndag den 11. marts 2012

Bliv barista på NorthSide

Bad Request

Bæredygtighed og Fairtrade er i fokus, når Peter Larsens Kaffe til sommer tilføjer 10 nye baristaer til deres hold i forbindelse med NorthSide Festival 2012

Peter Larsens Kaffe har mere end 100 års erfaring på kaffemarkedet i Danmark, og siden 1994 har de været markedsleder på Fairtrade kaffe med stort fokus på økologi og bæredygtig produktion. Derfor er de en logisk samarbejdspartner for NorthSide Festival, der har som målsætning at blive Danmarks bedste, mest bæredygtige, innovative og brugerinvolverende festival.

Peter Larsens Kaffe var til stede på NorthSide i 2011 med stor succes og i år udvides samarbejdet, når NorthSide-publikummet bliver inviteret indenfor i kaffebaren. Til foråret sættes gang i jagten på 10 kommende NorthSide-baristaer, der, udover at blive uddannet til at kunne være en del af Peter Larsens Kaffe-holdet på festivalen til sommer, også skal deltage i en lang række andre aktiviteter.

Om samarbejdet med NorthSide siger Lars Aaen Thøgersen, brand manager ved Peter Larsens Kaffe:

- Interessen for kaffe, og særligt for specialkaffe, stiger overalt, men få steder har vi oplevet et så brændende engagement som på NorthSide. Det falder os derfor naturligt at byde festivalens gæster indenfor. NorthSide Festival er et fællesrum, hvor vi sammen med publikum kan formidle den gode sag.

Hos NorthSide er man glade for muligheden for at udvide samarbejdet med Peter Larsens Kaffe, og talsmand John Fogde udtaler:

- Vi vil gerne involvere vores publikum i så mange aspekter af festivalens udvikling som muligt, og når der opstår en mulighed for samtidig at inddrage en bæredygtighedsvinkel, så kunne det jo ikke passe mere perfekt. Med barista-projektet håber vi at give en gruppe af vores gæster en unik oplevelse, der kommer til at strække sig langt ud over tre dage i juni.

Ansøgningsfristen for at blive barista på NorthSide er 20. april, og forløbet kommer til at inkludere et heldags kick-off arrangement i Viborg, der inkluderer rundtur i risteriet, kaffesmagning, kaffeforedrag og introduktion til Fairtrade samt kaffekursus og baristatræning, inden man bliver medlem af team med glade og dedikerede baristaer.

NorthSide Festival 2012 afvikles i dagene 15.-17. juni. Besøg NorthSide.dk eller facebook.com/northsidefestival for mere information om NorthSide Festival 2012.

------------------------------------------------------------------------------

NorthSide Barista
Vil du med på kaffeholdet til årets NorthSide Festival?
Vi inviterer NorthSide-publikummet indenfor i kaffebaren og indleder jagten på 10 kaffeentusiaster blandt festivalens gæster.
Kan du se dig selv som NorthSide Barista?

Hvad kendetegner en NorthSide Barista?
? Udstråling og stort ENGAGEMENT
? Interesse og KÆRLIGHED for kaffe
? Serviceminded, positiv og let til SMIL
? Inspirerende og TEAMPLAYER, også når tempoet er højt
? Evt. erfaring med kaffebrygning eller lignende jobs

Som NorthSide barista opnår du:
? Heldags kick-off i Viborg inkl. rundtur i risteriet, kaffesmagning, kaffeforedrag.
? Introduktion til Fairtrade og bæredygtig kaffeproduktion.
? Kaffekursus og baristatræning.
? Indgår i et team med glade og dedikerede kaffefolk.
? Armbånd til festivalen.
? Mulighed for at være med på sommerens øvrige festivaler i Danmark.
? Deltagelse i udvikling af 2013 NorthSide kaffeprodukt.

Erfaring som barista, fra café job eller tilsvarende er en fordel, men ikke et krav. Den rette indstilling og engagement vægter højere - så skal vi nok sørge for at du bliver uddannet og rustet til udfordringerne.
Udfyld et skema på http://www.facebook.com/peterlarsenskaffe, og send det i en mail til job@peterlarsenskaffe.dk med ?NorthSide Barista? i emnefeltet.
Frist for indsendelse af ansøgning med udfyldt skema er fredag d. 20. april 2012.

Om Peter Larsens Kaffe LIVE
Hos Peter Larsens Kaffe LIVE tager vi rundt i landet til alle typer kaffeopgaver, næsten kun fantasien sætter grænsen. Vi bruger kaffen til at skabe dialog, komme ud blandt folk, skabe stemning og møde folk i en afslappet atmosfære.

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, 2013, EM, Viborg, LIVE, 2012, atmosfære, økologi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar