lørdag den 2. juni 2012

Sommermoden flytter i køkkenet

Mode er ikke længere noget, man kun finder i tøj- og møbelbranchen; den er nemlig også rykket ud i køkkenet. Kenwood har netop lanceret en række nye køkkenmaskiner i friske sommerfarver på det danske marked, der kan give ethvert køkken et strejf af sommer. Der er tale om Kenwood Boutique elkedler og brødristere køkkenmaskiner, som de aldrig er set før.

Der findes køkkenmaskiner i de fleste danske hjem, og de bliver ofte set som kedelige redskaber, der skal gemmes væk så hurtigt som muligt, når man har brugt dem. Med den nye farverige Kenwood Boutique serie, kan man udtrykke sin personlighed med køkkenmaskinerne og derved også gøre dem til en fast del af indretningen i køkkenet. De fleste danskere tilbringer da også en del tid i køkkenet i løbet af en dag, så hvorfor skal den personlige stil ikke også komme til udtryk her

Og sommermoden i køkkenet er da også fyldt med sommerfarver. Elkedlerne og brødristerne kan fås i farverne grøn, gul, orange, rød, sort og hvid, og de mange friske farver giver et væld af muligheder for at udtrykke personlig stil. Om man vælger kun at bruge en farve eller om man vælger at kombinere farverne, så er der noget, der passer til ethvert hjem og til enhver personlighed.

Jesper Skov fra den danske forhandler af Kenwood, KitchenOne.dk, mener da også, at de nye produkter bliver en succes: Flere af vores kunder har tidligere efterspurgt køkkenmaskiner i andre farver end de traditionelle krom eller hvide maskiner, og vi mener derfor, at det hurtigt bliver populært at have køkkenmaskinerne til at stå fremme som en fast del af køkkenindretningen.

Og det danske sommervejr giver os da også god grund til at hive sommeren ind i køkkenet. Når det er overskyet og regner udenfor, kan man skabe sin helt egen sommerstemning i køkkenet. Også køkkenet i sommerhuset eller i campingvognen kan have et strejf af sommer på en ellers overskyet og regnfuld dag.


Direkte link til det nye udvalg af Kenwood kMix:
http://www.kitchenone.dk/249-kenwood-kmix

Læs mere her

tags: campingvogn,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar