lørdag den 29. september 2012

Uønskede reklamer - nej tak

Der er rabat på alt på internettet. Elektronisk handel er blevet den moderne markedsplads, og der er kamp om kunderne, som forlængst har lært at købe ind på amazon, ebay, osv.
På internettet er det kunderne der sætter dagsordenen, og det er hurtigt at finde frem til den butik, der har de bedste tilbud. Derfor har der udviklet sig en ny trend, hvor små handelshjemmesider specialiserer sig i gode gammeldags slagtilbud; det er ikke længere det store sortiment der tæller, men det at have branchens bedste priser. Tilbudene kører i korte perioder, og det er om at være hurtig, når gode handelsmuligheder opstår. Tilbudsjagten er blevet digital, og det er igen forbrugernes købelyst der bestemmer, hvor gode rabatterne skal blive.

Men der er stadig ét punkt, hvor det ikke er kunderne som bestemmer - rekla-mer¬ne. Hvis man kan li' at handle på nettet, kan man hurtigt få sin indbakke fyldt med nyheds¬mails, der dagligt minder én om, at der er tilbud på produkter, man ingen inte¬res¬se har i at købe. Indtil nu har det været den pris, man som e-handler har måttet betale for at handle billigt - men det er slut nu!

På www.dealsites.dk samles en række danske hjemmesider, der hver har unikke slagtilbud til den almindelige forbruger. Ved at følge med på sidens oversigt over nettets bedste tilbud, kan de ivrige købere sikre sig, at de ikke går glip af nogen af de gode tilbud. Den travle forbruger kan i stedet udnytte den unikke brugerflade på www.dealsites.dk, hvor man kan customize sit helt eget nyhedsbrev efter en række søgekriterier: emnet for tilbudet, hvilke kommuner tilbudet er i, hvad prislejet er og hvor stor rabatten er i procent.
På den måde kan man undgå de mange irriterende tilbuds-mails, og i stedet få én mail, hvor alle de gode tilbud er samlet; man bestemmer endda selv hvor tit man vil modtage tilbuds-oversigten.

Så hvad enten man er til rejser, elektronikprodukter, wellness-oplevelser, fritidssjov, hus- og haveartikler eller måske ligefrem håndværkerhjælp, så er www.dealsites.dk den perfekte løsning for travle forbrugere med hang til gode rabatter. Servicen er helt gratis, og den dækker tilbud fra alle regioner i landet.
Der er ingen dårlige køb på www.dealsites.dk. Men den unikke mulighed for personligt at indstille sine interessekriterier sørger for, at man kun modtager interessante tilbud.


Læs mere her

tags: internet, markedsplads, stemmer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar