fredag den 14. december 2012

Forpagter søges til Nilles Kro ved Aarhus

Nilles Kro har i 20 år været en del af Montra-kæden, men nu skal der nye kræfter til. Derfor søges der snarest efter en forpagter, der kan køre den gamle landevejskro videre.

Montra koncernen omstrukturer organisationen og vil fremover koncentrere kræfterne omkring hoteldrift, arrangementer, konferenceaktiviteter og overnattende gæster. Det betyder, at Nilles Kro vest for Aarhus ikke længere passer ind i koncernens øvrige aktiviteter, og der søges derfor en snarest muligt en forpagter til at overtage stedet og de arrangementer, der er i ordrebogen.

Vi har i Montra-kæden drevet Nilles Kro i 20 år, men på grund af nye indsatsområder på koncernbasis passer Nilles Kro desværre ikke som en del af koncernen. Stedet har en helt speciel plads i lokalområdet, og med det rigtige værtspar er der masser af potentiale for den videre drift, siger Jakob Beck Wätjen, der som direktør på Montra Hotel Sabro Kro også har haft ansvaret for Nilles Kro de sidste to år.

Som en gammel landevejskro, der har lagt lokaler utallige festlige arrangementer i mere end 60 år, har den en speciel relation til rigtig mange familier, og den historie trækker folk til. Det kræver nogle ildsjæle, der brænder for sagen og krolivet. Derfor vil Nilles Kro, lokalområdet og alle gæsterne være bedst tjent med, at andre tager over, siger han.

Montra-kæden fortsætter driften frem til nytår, men kroen vil derefter lukke ned og kun åbne dørene for de arrangementer, der allerede er i kalenderen.

Læs mere her

tags: direktør, nytår, landevej, Sabro, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar