onsdag den 31. juli 2013

Event: Dansk gris hyldes med mad, øl, kunst, foto og film

Our Danish Pig er en samlet mad- og ølfest, kunst- og fotoudstilling, der hylder og dokumenterer vores danske gris anno 2013. Stærke navne står bag menuen, der ud over mad byder på øl, kunst, film og foto samt diverse overraskelser undervejs.

Chinorocks & Joachim7inch laver normalt projekter med nichebrands inden for mode og design men nu gælder det den danske gris:
Vi havde appetit på et dansk projekt, og det bliver ikke mere dansk end en økologisk gris. Den vil vi fejre over tre dage med gastronomi, øl, kunst, fotografi og en lille film, som dokumenterer vores gris og projektet, fortæller Chinorocks og Joachim7inch, som sammen har udvalgt en kreativ skare fra forskellige fag til at bidrage til middagen.

Gris på menuen også den kunstneriske
Det er Philip Scheel Grønkjær, køkkenchef på restaurant Kadeau, der sammensætter en velsmagende menu, baseret på 8 øko grise fra Risbjerg Landbrug, som er partnere til formålet. Maden serveres med en ølmenu fra Mikkeller, et af verdens førende mikrobryggerier. Dertil vil forskellige fotografer og kunstnere give deres fortolkninger af den danske gris. Blandt andre bidrager den parisiske kunstner, Chanoir, som normalt maler ikoniske katte, men specielt til dette arrangement har indvilliget i at arbejde med grise som motiv. Der vil blive fremvist portrætter af de grise, der er i centrum, og en kortfilms overraskelse af Fenar Ahmad, der har valgt en tilfældig dag at hylde grisen.

Opdateringer om grisene og eventen
På de forskellige, sociale platforme for Our Danish Pig, vil man i ugerne op til, under og efter eventen kunne holde sig opdateret med grisefakta, småfilm med alle de involverede under deres forberedelser til eventen samt ikke mindst Risbjerg Landbrug, hvor grisene, det hele handler om, befinder sig. Arrangementet løber af stablen den 25.-27. august og vil finde sted på, holdet bag Pixie og Taxas lokale på Islands Brygge, Olsen +3 der indrettes til formålet i de dage, arrangementet står på.

Oplevelser en masse og overraskelser undervejs
Foruden mad, øl, foto og masser af kunst om vores danske gris får alle gæster en lille overraskelse med hjem. Hvad det er, kan naturligvis ikke afsløres, men en guldsmed og grafisk kunstner har været inde over her.
En billet til Our Danish Pig koster kr. 995,- og kan købes på www.ourdanishpig.com da hver aften er en intim middag vil der kun være et begrænset antal.

For opdateringer og yderligere oplysninger se: www.ourdanishpig.com
www.facebook.com/chinorocksXjoachim7inch,www.twitter.com/ourdanishpig & www.ourdanishpig.com

Partnere og sponsorer på projektet er Landbrug & Fødevarer og Friland A/S

Læs mere her

tags: restaurant, kunst, 2013, Island, kortfilm, rock, kreativ, økologi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar