torsdag den 12. september 2013

Danskerne har kåret deres favoritsandwich: Danskerne er mere til kylling end frikadelle

For første gang nogensinde har danskerne stemt på, hvilken sandwich de helst vil sætte tænderne i hos Q8. Afstemningen blev indledt med en uges gratis prøvesmagning i hele landet, hvor der blev langet over 150.000 sandwich over disken. Nu står det soleklart, at danskernes favorit er den klassiske Club sandwich , der fik over 5.000 stemmer.

I to uger har danskerne kunnet stemme om, hvilken sandwich de bedst kan lide hos Q8. Afstemningen, der foregik på Facebook, blev en stor succes med næsten 7.500 deltagere, og resultatet foreligger nu og taler sit tydelige sprog. Danskernes klare favorit er Club sandwichen , der vandt med flere længder foran varianterne med kylling/pesto, frikadelle og skinke/ost.

Vores Club sandwich fik hele 5.147 stemmer, mens kylling/pesto kom ind på andenpladsen med 1.280 stemmer. Tredjepladsen gik til varianten med frikadelle med 540 stemmer, mens skinke/ost fik 518 stemmer og landede på fjerdepladsen, fortæller Anders Fiskbæk Kragh, projektleder i Q8, der ikke er overrasket over resultatet.

Vi er selvfølgelig vilde med alle vores sandwich, men danskernes klare favorit er vores Club . Det viser vores afstemning med al tydelighed og det er også vores absolut største sællert i hele landet. Så jeg ville have været overrasket, hvis afstemningen viste noget helt andet.

Heller ikke da Q8 uddelte gratis sandwich i uge 35 i hele landet, var der den mindste tvivl om, hvilken variant danskerne foretrak at sætte tænderne i.

På kun fem dage langede vi sammenlagt over 150.000 sandwich over disken i hele landet. 75.000 af dem var en Club sandwich , fortæller Anders Fiskbæk Kragh fra Q8.

Vinderen på tilbud
For at fejre danskernes favoritsandwich, kommer Club sandwichen nu på tilbud til kun 20 kr. over hele landet i uge 37.

Vi vil gerne fejre danskernes gode smag, så nu kan man købe vores Club for bare 20 kr. Samtidig markerer vi, at vi for alvor har givet dødsstødet til daggamle, vakuumpakkede sandwich. Vi står nemlig selv og laver alle vores sandwich hver dag. Alle medarbejdere på vores stationer er uddannet til at håndtere friske råvarer, udtaler Anders Fiskbæk Kragh fra Q8 og slutter:

Mange opfatter maden på landets tankstationer med tung og fed, men hos os er vores sandwich lavet med fedtfattig kød og friske grøntsager, og flere af dem er lavet med sprødt fuldkornsbrød, så vi kan tilbyde et friskere og sundere alternativ til den traditionelle fast food.

Danskerne har stemt og de har kåret deres favoritsandwich hos Q8:
1. plads: Club sandwich med 5.147 stemmer
2. plads: Kylling/pesto med 1.280 stemmer
3. plads: Frikadelle med 540 stemmer
4. plads: Skinke/ost med 518 stemmer

Læs mere her

tags: Facebook, råvarer, projektleder, sprog, Q8, stemmer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar