søndag den 13. oktober 2013

Når lækker mad og skønne omgivelser går op i en højere enhed

Smuk og utraditionel kogebog, inspireret af det smukke Nordsjælland, og med meget mere end bare madopskrifter.

Kogebog fra kongernes nordsjælland

Søstrene Vibeke Gercke Malmdorf og Ulrikke Gercke har været på en rejse rundt til nogle af Nordsjællands bedste seværdigheder blandt andet tre af Nordeuropas smukkeste slotte, som er grunden til, at egnen kaldes Kongernes Nordsjælland. De dygtige søstre laver både mad, borddekorationer og blomsteropsætninger inspireret af de stemningsfulde locations.

I bogen besøger og fortæller de om 20 forskellige seværdigheder, blandt andet Kronborg, Rungstedlund, Esrum Kloster og Knud Rasmussens hus, som alle vises med flotte billeder af fotograf Kira Brandt. Her laver de både blomsteropsætninger og andre dekorationer til en flot borddækning og forskellige retter, der passer til stedet. Der er således alt fra hjemmebag og sandwich til steg, festmiddage og desserter, i alt mere end 50 madopskrifter. Opskrifterne ledsages af vinanbefalinger fra en anerkendt sommelier fra Vinakademiet.
Bogen er med forord af kunstnerisk leder af Hamletscenen på Kronborg, Lars Romann Engel.

Ulrikke Gercke er uddannet dekoratør og har arbejdet med udstillinger og boligindretning i både ind- og udland. Hun har tidligere udgivet bøger om lignende emner.

Vibeke Gercke Malmdorf har i årevis rejst og hentet inspiration fra fremmede køkkener. Hun har lavet madreportager for flere livstilsmagasiner.

Bogen udkommer den 10. oktober 2013

Kogebog fra kongernes nordsjælland / Vibeke Gercke Malmdorf & Ulrikke Gercke. Fotografier af Kira Brandt. Turbine Forlaget 2013. 227 sider. ISBN: 9788771413250. Vejl. pris: 299 kr.

Læs mere her

tags: euro, kunst, 2013, Nordsjælland, udland, Rom, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar