torsdag den 23. februar 2012

Livet er for kort til dårlig vin, dårlig mad, dårlige oplevelser eller dårlige bekendtskaber?

Livet er for kort til dårlig vin, dårlig mad, dårlige oplevelser eller dårlige bekendtskaber?

?Derfor valgte jeg for 10 år siden at starte mit eget firma PRAN Vinimport. Dengang var jeg 50 år gammel og med 15 år i vinbranchen havde jeg et kæmpe netværk over hele verden, især i Tyskland og Italien.

1+1=3

Hvis der er noget, jeg er passioneret omkring, så er det at lære danskerne om kvalitetsvin om at kende forskel på god og dårlig kvalitet.

Derfor har jeg startet en blog på www.pran-vinblog.dk Følg den fremover, så holder jeg dig opdateret omkring vin, og inspirerer dig, så vi kan dele passionen for vin.

Den rigtige kombination af god mad og kvalitetsvin gør, at 1+1=3. En god vin til maden gør lige den forskel, der virkelig forbedrer livskvaliteten. Derfor betyder den personlige kontakt med mine kunder alt! Det sikrer mig, at jeg kan give den bedst mulige vejledning, så mine kunder får matchet mad og vin perfekt, og det hele går op i en højere enhed.

?Fingrene i suppen?

På trods af mine nu 60 år på bagen, rejser jeg stadig rundt i verden og håndplukker de bedste vingårde, som jeg importerer direkte fra. Netop fordi jeg selv besøger alle vinhusene, kan jeg stå inde for hver og én af dem. Jeg er nærmest i familie med dem, og er ikke kun hos dem for at tale om priser, men også for at arbejde. Ved at jeg selv har "fingrene i suppen", dvs. er med i alt fra beskæring til høst, laver kælderarbejde og påfyldning, kender jeg til deres værdier og principper, og sikrer mig at mine kunder får den størst mulige oplevelse.

Læs mere her

tags: Tyskland, Italien, vingår, livskvalitet, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar