søndag den 14. december 2014

Helt nyt koncept på Fyn skal revolutionere cateringmarkedet

Cateringmarkedet har i mange år været præget af uoverskuelighed, grundet utallige udbydere på området. Nyt koncept, som nu når til Fyn, skal gøre overskueligheden endnu større. Siden maj 2014 har firmaet, Madbutler, haft stor succes med et banebrydende koncept, der skaber enkelthed og overskuelighed inden for cateringmarkedet. I mange år har cateringområdet været præget af så mange muligheder og så stort et udvalg, at det har skabt forvirring og uoverskuelighed for kunderne. Dette vil et københavnsk firma ændre på.

Madbutler holder til i Nordhavn i København, men melder sig nu på banen i den fynske. Den adm. Direktør, Simon Bowall, understreger, hvorfor netop Fyn er næste mål for lanceringen:

"Nogle af landets dygtigste leverandører befinder sig på Fyn, og en udbredt interesse for catering blandt de fynske forbrugere gør os klar til en storstilet lancering. Vi glæder os utroligt meget til at komme igang".

Caterings pendant til Momondo
Madbutler fungerer som en sammenligningsportal, på samme måde som eks. Momondo og Autobutler, hvor det bliver muligt hurtigt at danne sig et overblik over cateringmulighederne i ens lokalområde, samt indhente tilbud på catering.

Simon Bowall har længe haft i tankerne at opstarte mad-konceptet:

"Det har længe været os en gåde, at ingen har set muligheden for en udbudsplatform indenfor cateringbranchen i Danmark. Vores første reaktioner fra markedet viser tydeligt, at det har været rigtigt set."

Madbutlers leverandører består på nuværende tidspunkt af bl.a. den Michelin-vindende restaurant, Kokkeriet. Herudover samarbejder Madbutler med Meyers Køkken, Gorms' Pizza, den vietnamesiske restaurant, Lê Lê, Aamanns og mange flere, som tilsammen skaber et udvalg for kunderne på over 1000 menuer.

Helt enkelt koncept
Ved at bruge Madbutlers platform, når man ønsker at indhente tilbud på eks. mad til en fødselsdagsfest eller til et bryllup, kan man med få klik indhente tilbud, der matcher ens ønsker og præferencer, fra mange forskellige cateringfirmaer samtidig. Herefter springer menuerne frem.

Madbutler arbejder i øjeblikket på en international ekspansion, som skal gøre konceptet mere udbredt, bl.a. i Singapore og Norge.

Læs mere her

tags: Danmark, Norge, København, restaurant, portal, Nordhavn, fødselsdagsfest, bryllup, Singapore, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar