søndag den 28. december 2014

Juicepressere – vores anbefalinger

Der er nu intet som et glas friskpresset og hjemmelavet juice. Smagen er fænomenal og niveauer over de købte varianters. Og så er det tilmed nemt og idiotsikkert at fremstille et glas opkvikkende og forfriskende glas juice. Men først skal du have anskaffet dig en juicepresser.

Udvalget er særdeles omfattende. Der er et hav af både mærker og ikke mindst modeller på markedet. Og disse modeller er langt fra ens. De mange modeller differentierer sig på blandt andet følgende udvalgte parametre:

  • Mængden og omfanget af løbende vedligehold
  • Mængden og omfanget af rengøring efter brug
  • Kompleksiteten ved anvendelse og fremstilling
  • Udvalget af avancerede funktioner og muligheder
  • Tidsforbruget på fremstillingen fra frugt til juice
  • Udbyttet af juice efter anvendelse af presseren
  • Designet, størrelsen og prisen ved anskaffelse

De mest sparsommelige og simple juicepressere kan købes til 500 kroner. De mere komplekse og avancerede koster typisk minimum 2.500 kroner. Her får du tilmed flere praktiske funktioner og typisk et mere elegant design.

Vi anbefaler følgende juicepressere

Vi har på forhånd undersøgt markedet og fundet en række juicepressere. Vi har valgt at inddele dem i følgende kategorier, og taget udgangspunkt i priserne på danske webshops:

  • Juicepressere med fokus på prisen
  • Juicepressere med fokus på kvaliteten
  • Juicepressere med fokus på designet og effektiviteten

Juicepressere med fokus på prisen

Anskaffelsesprisen for en juicepresser starter ved omkring 500 kroner. Vel at mærke, hvis det er de billige varianter. Her er de smarte funktioner typisk sparet væk til fordel for prisen. De billige modeller formår dog stadig at fremstille fornuftige og velsmagende resultater.

I denne kategori anbefales Wilfa SJ-150A, som har en anskaffelsespris på 888 kroner. Den er yderst brugervenlig og derfor oplagt, hvis du ikke på forhånd har erfaringer med juicepressere.

Juicepresseren fra Wilfa får jævnligt gode anmeldelser i både danske og udenlandske medier. Maskinens fokus er på prisen, og trods den lave pris på blot 888 kroner får du en maskine, som kan lave velsmagende og lækker juice.

Wilfa SJ-150A kan anvendes til adskillig forskellige frugter, hvilket gør den yderst populær og smart. Derudover medfølger en opskriftsbog ved køb af denne model, som med fordel kan bruges, hvis du mangler inspiration.

Juicepressere med fokus på kvaliteten

Juicepressere, hvor fokus er på kvaliteten har typisk en højere anskaffelsespris end de billige og sparsommelige modeller. De er som oftest robuste og nemme at vedligeholde.  

I denne kategori anbefales Waring JEX450E, som har en anskaffelsespris på 4.499 kroner. Maskinen gør det nemt at fremstille hjemmelavet juice. Produktionen tager kun få minutter og maskinen er derudover lavet i et forrygende design som skaber en eksklusiv udstråling.

Juicepresseren er produceret i blandt andet rustfrit mad stål og støbt metal, hvilket gør den robust og let at vedligeholde. Fokus er her på maskinens kvalitet.

Juicepressere med fokus på designet og effektiviteten

Disse to egenskaber er tæt forbundet. Juicepressere i denne kategori passer typisk bedre ind i det almene køkken og det simple design er typisk minimalistisk og neutralt. Maskinerne fremstiller derudover fortrinlige resultater.

I denne kategori anbefales en juicemaskine fra Juicemaster, som har en anskaffelsespris på 2.899 kroner. Det er en middelpris, men du får fuld valuta for pengene. Maskinen er nem at anvende og er yderst praktisk. Den er udstyret med en stor beholder til frugterne, så du slipper for gentagende gange at fylde nyt frugt på under anvendelsen.

Designet er moderne og minimalistisk og maskinen kan uden problemer stå frit fremme i det almene køkken. Derudover har maskinen et par praktiske funktioner.

Du kan læse meget mere om juicepressere og læse tests og prissammenligninger af de forskellige modeller på Madmaskiner.dk

tags: penge, kaffe, Design, frugt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar