fredag den 13. februar 2015

100 skal teste luksusmad på Ferie for Alle

Flymad behøver ikke at være kedelig. Det vil Spies' eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, bevise på udstillingen "Ferie for Alle" i Herning fra den 20. til den 22. februar. Selskabet har fået seks nye A321-fly med nye flystole med ekstra benplads. På udstillingen indrettes en "mini-kabine", hvor gæsterne ikke alene kan teste de nye ergonomiske stole, men 100 gæster vil også kunne testsmage selskabets flymad ved tre daglige prøvesmagninger. På årsbasis serverer Thomas Cook Airlines cirka to millioner måltider. Til dem serveres der boller og rugbrød fra Lagkagehuset – kørt friskbagt til f.eks. Billund fra afdelingen i Fredericia. På årsbasis sælger Thomas Cook Airlines ca. 845.000 øl. Skulle man få den tossede ide at lægge dåserne efter hinanden, vil de række fra København til Storebæltsbroen.

- Stadig flere af vores gæster ønsker at forkæle sig selv med vores tre opgraderede RoyalMenuer – en brunch eller en fire-retters menu med henholdsvis oksemørbrad med flødekartofler eller torskefilet i hummersauce som hovedret. Det er disse menuer, som gæsterne på "Ferie for Alle" kan glæde sig til, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Thomas Cook Airlines og Spies, der vil takke testsmagerne for deres indsats med en parfumegave fra Thomas Cook Airlines' Airshoppen, der er en af de største taxfreebutikker i luften.

At spise på flyrejsen er en populær aktivitet. Ni uf af 10 Spies-gæster bestiller mad til deres flyrejse. Når turen går hjem efter endt ferie, er det fortsat platten med sild ("flyvefisk"), dyrlægens natmad, frikadelle med surt og ost – tilsat kvalitetsboller og rugbrød – som er danskernes favorit. I flyselskabet går platten under navnet Hanne Hansen – det mest danske navn til det mest danske måltid.

- Flymad har generelt ikke det bedste rygte. Nu hjælper det heller ikke på omdømmet, at vi alle mister lidt af vores smagssans i 10.000 kilometers højde, men det har vi valgt at kompensere for med råvarer af høj kvalitet. Og så er vi ikke bange for at give maden finesse ved brug af krydderier, som danskerne har fået et fint forhold til efter mange udenlandsrejser, siger Torben Andersen.

Læs mere her

tags: København, Billund, råvarer, Herning, Storebælt, krydderi, Fredericia, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar