onsdag den 1. april 2015

Konference om risikovurdering og fødevaresikkerhed i fremtiden

Hvilke udfordringer og muligheder er der for, at risikovurdering kan bidrage til udviklingen af lovgivningen på fødevaresikkerhedsområdet i fremtiden Det stiller den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, skarpt på ved en videnskabelig konference i Milano til oktober i anledning af Expo 2015. Shaping the Future of Food Safety, Together. Det er temaet for en videnskabelig konference, som den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, holder den 14.-16. oktober 2015 i Milano.

Formålet med konferencen er at gøre status over de udfordringer og muligheder, der er, for at risikovurdering kan bidrage til udviklingen af lovgivningen på fødevaresikkerhedsområdet.

Konferencen bliver holdt samtidig med Expo 2015 i Milano, som har det overordnede tema: Feeding the Planet, Energy for Life. Udstillingens fokus er på ressourceeffektiv fødevareproduktion, fødevaresikkerhed og -innovation samt gastronomi.

Tilskud til unge forskere
EFSA giver 100 unge forskere mulighed for at deltage i konferencen ved at betale for transport og hotelophold. For at komme i betragtning til tilskuddet skal forskeren bl.a. være under 40, når konferencen holdes, have relevant erfaring indenfor de emner, der diskuteres på konferencen, og få et abstract godkendt til konferencens poster session. Ansøgningsfristen for tilskuddet er den 3. april.

Læs mere her

tags: Milan, lovgivning, videnskab, innovation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar