fredag den 2. oktober 2015

SMAG på THAILAND - en rejseguide for madelskere


Smag på Thailand er en rejseguide til alle, der elsker Thailand og landets verdensberømte madkultur.Thailand er blandt danskernes foretrukne rejsemål, ikke mindst på grund af det farverige og smagfulde køkken. Og thaimad byder på meget mere end rød karry og pad thai. Bogens to forfattere har rejst Thailand tyndt og besøgt et væld af spisesteder; fra finere restauranter i Bangkok til de mest autentisk velsmagende gadekøkkener, fra gourmetmad på højeste plan til gademad i verdensklasse.

Smag på Thailand er en rigt illustreret introduktion til Thailands køkken og madkultur via varme anbefalinger og genveje til de bedste lokale spisesteder, markeder og madkurser. Bogen er fuld af gode rejseråd og lækre billeder samt madopskrifter baseret på møder med lokale thaier.

I forordet skriver Henrik Yde-Andersen, kok og indehaver af restauranterne Kiin Kiin i København og Sra Bua by Kiin Kiin i Bangkok:

"Denne bog giver rig mulighed for at møde det rigtige Thailand i alle landets regioner og provinser, fra det mildt krydrede i Nord til det tårefremkaldende stærke i Syd, fra det avancerede gourmetkøkken til det ægte thailandske gadekøkken. Med Smag på Thailand under armen får du en genvej til nogle af landets bedste spisesteder, og du vil forhåbentlig […]fyldes af eventyrlyst og smag på meget mere …"


Om forfatterne:
Sofie Lisby bor i Thailand på tiende år og er redaktør og skribent for engelsksprogede mad- og livstilsmagasiner i Asien. Christina Lund Sørensen har base i København, men tilbringer adskillige måneder om året i Asien, hvor hun skriver om alt fra mad til menneskerettigheder.

BOGEN UDKOMMER 1. oktober 2015 på TURBINE Forlaget.

Smag på Thailand – en rejseguide for madelskere // Af Sofie Lisby

Læs mere her

tags: København, restaurant, Thailand, Asien, Bangkok, sprog, forfatter, provins, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar