fredag den 10. september 2010

Kom til debatdag om sund og lækker hurtig-mad i Danmark

Hurtig-mad eller Fast Food er blevet et fast element på danske forbrugeres menukort. Flere og flere danskere vælger i en travl hverdag den nemme måltidsløsning enten fra supermarkedets kølediske, på den lokale restaurant eller på farten gennem landet i bil, tog eller fly. Men hvordan ser dagens udbud ud, og hvem gør brug af det

Fødevareminister Henrik Høegh sætter nu med en debatdag gang i en indsats for at få et større udbud af bedre, sundere og mere velsmagende hurtig-mad til en rimelig pris.

Målet er, at forbrugere, erhverv og myndigheder sammen kan sætte nye standarder for hurtig-maden og dermed gøre det nemmere at få et hurtig og lækkert aftenmåltid med god samvittighed også på en helt almindelig travl tirsdag aften, siger fødevareminister Henrik Høegh.

Fødevareministeren inviterer den 13. September 2010 til debatdag om fremtidens politik på hurtig-madsområdet, hvor en lang række aktører, virksomheder, organisationer og interessenter er inviteret til at komme med deres bud på, hvordan vi kan sætte nye standarder for maden på farten i Danmark.

Pressen er velkommen til arrangementet.

En forbrugerindragende kampagne skal i efteråret indsamle forbrugernes input til fremtidens hurtig-mad, hvorefter fødevareministeren, med input fra debatdagen og fra forbrugerne, vil tage nye initiativer på området.

Debatdagen afholdes:
Mandag den 13. september 2010 kl. 10 16.
På Restaurant Ketchup i Tivoli
(hovedindgangen til Tivoli)
Vesterbrogade 3
1630 København V

For tilmelding:
Fuldmægtig Louise Stenstrup, 33 92 34 87

For kontakt til fødevareministeren:
Pressesekretær Thor Seierø: 2091 5901

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar