onsdag den 17. november 2010

Lina Rafn får årets jordbærpris

Bad Request

Årets Jordbærpris blev i dag uddelt til Lina Rafn, som på fornem vis har udvist ærlighed, varme og handlekraft i sit engagement som dommer i X-factor.

For syvende år i træk uddeler Gartneribrugets Afsætningsudvalg (GAU) og 6 om dagen årets jordbærpris, og i dag gik den til Lina Rafn.

Hun får prisen, fordi hun med sit store engagement som dommer i X-factor på fornem vis har udvist ærlighed, varme og handlekraft. Hendes bramfrihed og sprudlende humør går rent ind hos seerne. Efter to år som dommer i X-factor og en mangeårig karriere som sangerinde, producer og tekstforfatter i det danske band Infernal er hun i dag et dansk folkeeje.

Med sit professionelle virke som sangerinde i Infernal har hun på egen krop mærket, hvilke forventninger og følelser, der udspiller sig inde i én, når man kæmper sig frem imod et mål på den musikalske scene. Hun har derfor med en udpræget grad af indlevelsesevne og følsomhed båret deltagerne igennem de mange X-factor konkurrencer. Derfor mener vi, at Lina Rafn fortjener derfor dette års jordbærpris, udtaler Pernille Bech, som er GAU s repræsentant for Jordbæravlerne.

Årets prismodtager er glad for at modtage den store kurv med jordbær samt diplomet og ikke mindst at få de flotte ord med på vejen.

"Jeg er glad og stolt. Det er super dejligt at blive anerkendt for det, man selv synes, man rammer rigtigt med. Tak for det. Og så er jordbær jo bare alt i alt en kilde til glæde - i hvert fald for mig. Både ordet, smagen, farven og hele pakken er ligesom bare på toppen," siger Lina Rafn.

Også jordbæravlerne er glade, for årets høst tegner til at blive ligeså flot som sidste års høst på 5.000 tons saftige jordbær af de populære sorter Honeoye, Elsanta, Sonata og Florence.

Fakta om Årets Jordbærpris:
Årets Jordbærpris 2009 går til Lina Rafn.
Prisen består af et flot diplom, en stor kurv fyldt med friske jordbær samt æren af at kalde sig vinder af årets Jordbærpris.
Jordbærprisen uddeles af Gartneribrugets Afsætningsudvalg og 6 om dagen .
Tidligere modtagere af prisen er: Hella Joof, Sofie Lassen-Kahlke, Cecilie Frøkjær, Camilla Martin, Sigurd Barrett og Peter Tanev.

Billedtekst:
Årets Jordbærpris blev i dag uddelt til sanger, tekstforfatter og dommer i X-factor Lina Rafn. Sammen med vinderen ses jordbæravler Lisbeth Toft Christensen og projektleder Pernille Bech fra GAU.

Yderligere oplysninger
Marketingkoordinator Pernille Bech, Gartneribrugets Afsætningsudvalg: 3339 4544 / 2176 0799 eller på PBJ@landbrug.dk

Læs mere her

tags: 2009, sangerinde, konkurrence, forfatter, projektleder,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar