tirsdag den 30. november 2010

Vin på dåse, en god nyhed på det danske vinmarked

Vin på dåse er en stor nyhed på det danske vinmarked, og klubvin.dk kan nu tilbyde denne nyskabelse som både er plads– og vægtbesparende. Bo Otterstrøm fra klubvin.dk siger ”vi faldt pladask for denne nyhed – smagen er i orden og vinen får med garanti aldrig nogensinde propsyge!” Han forklarer videre ”De små vindåser med 25 cl. enten Sauvignon Blanc (hvidvin) eller Tempranillo (rødvin) er fremragende til singler og personer der kun lige skal have 1 enkelt glas eller 2 og så er dåserne perfekte til picnic – og super gode som sjove små gadgets”.

Vin på dåse
klubvin.dk har valgt at sælge vin på dåse i hele kasser med 24 dåser for at holde omkostningerne og dermed priserne nede. Prisen er kun 15,50 pr. dåse ved køb af 4 x 24 dåser (372,– pr. kasse med 24 dåser) og 16,50 pr. dåse, hvis man nøjes med at købe en enkelt kasse (396,– for 24 dåser). Normalprisen ville ellers være 19,50 kr. pr. dåse, så man sparer ca. 20 % ved at købe i hele kasser.


24 dåser vin svarer til 8 flasker – og regnes prisen om i forhold til vin på flasker, ligger den mellem 45,– og 49,50 pr. flaske – man kan således nu få en rigtig dejlig vin på dåse til en meget fornuftig pris.


http://www.klubvin.dk">Hos klubvin.dk er man sikker på, at danskerne vil tage vin på dåse til sig og Bo Otterstrøm slutter af med at sige: ”Dåserne vejer stort set ikke noget – de er uden pant – og de fylder heller ikke ret meget! Endelig synes jeg at vin på dåse er et rigtigt godt alternativ til vin på Bag–in–Box”.


Hos klubvin.dk har man indtil videre rødvin og hvidvin fra den spanske producent Cavas Hill i Penedés. Vinen kan købes på nettet og bliver leveret direkte til døren.

###


Om klubvin.dk

klubvin.dk er e–mærket og kontrolleres af e–handelsfonden, hvilket garanterer en tryg og etisk korrekt handel – med blandt andet fuld returret på uåbnede flasker. Via sin brugervenlige webshop sælger klubvin.dk vin, vinskabe, vinreoler, gaveartikler og vintilbehør til private, virksomheder, klubber og foreninger. Klubvin.dk tilbyder også skræddersyede løsninger til foreninger, klubber og personaleforeninger, hvor der tilbydes arrangementer, materialer og særligt attraktive indkøbsordninger.


Klubvin.dk åbnede i 2005 og har siden fordoblet sin omsætning år for år. Butikken drives af Bo Otterstrøm, som har beskæftiget sig professionelt med vin gennem mange år.


 

Læs mere her

tags: virksomhed, omkostninger,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar