Uge 36.
Mandag.
- Varm ret: Filet royale på bouillonkartofler samt persilledrys.
- Oksesteg med gulerødder vend i mild wasabi mayonnaise af bornholmsk rapsolie.
- Slagteri fad bestående af 3 slags dansk pålæg med tilbehør.
- Laksepaté med krydderurte-humus.
- Salatbar: bestående af 4 bland selv ting samt en kreativ salat og dressing du selv kommer på.
- En hyldest til det Danske brød: 2 slags hjemmebagt økologisk brød samt smør til buffeten
Tirsdag.
- Varm ret: Hvid fisk på sensommerkål i æblecider og sesam, hertil pilaw af hvedekerner.
- Kylling med salat af ristet polenta og pesto.
- Skinke med brie, løg, agurk og peberfrugt samt dijoncreme.
- Karse/æggesalat med tomattern og bacon du selv kommer på.
- Salatbar: bestående af 4 bland selv ting samt en kreativ salat og dressing du selv kommer på.
- En hyldest til det Danske brød:2 slags hjemmebagt økologisk brød samt smør til buffeten.
Onsdag.
- Varm ret: Farsbrød af kalkun, løg og basilikum i tomatsauce, hertil krydret cous cous.
- Det dejlige danske pålægsfad med tilbehør.
- Kalvetyksteg med kold kartoffelsalat rørt med fynsk rygeost.
- Sild med russisk salat.
- Salatbar: bestående af 4 bland selv ting samt en kreativ salat og dressing du selv kommer på.
- Det søde: Hindbær/chokolade roulade.
- En hyldest til det Danske brød 2 slags hjemmebagt økologisk brød samt smør til buffeten
Torsdag.
- Varm ret: Kylling i sur/sød og årstidens grønt samt stegte æg nudler.
- Steg af lam med hvidløgsbagte rodfrugter.
- Paté og pølse med hjemmelavet surt.
- Dampet pegasus med æble/peberrodssalat.
- Salatbar: bestående af 4 bland selv ting samt en kreativ salat og dressing du selv kommer på.
- En hyldest til det Danske brød:2 slagshjemmebagt økologisk brød samt smør til buffeten
Fredag.
- Varm ret: Oksekødsgryde med bagt kartoffel/selleri mos.
- Kyllingelever mousse med tyttebær i chili og limeblade.
- Spegeskinke med melonsalat.
- Fiskedelle med hjemmelavet remolade samt citrussyltet urter.
- Salatbar: bestående af 4 bland selv ting samt en kreativ salat og dressing du selv kommer på.
- De oste vi holder så meget af: Tør ost med hjemmelavet rosensirup.
- En hyldest til det Danske brød:2 slags hjemmebagt økologisk brød samt smør til buffeten..
Buffeten er baseret på årstidens og torvets friske råvarer og her tager vi forbehold for mindre ændringer i menuplanen, vi bestræber os endvidere på at benytte de magre mejeriprodukter samt de flerumættede olier i såvel dressinger, pålægssalater og saucer mm.
Velbekomme..
Durlev?s Gourmæt ∙ www.dg-mad.dk
Christina Møller Abrahamsen: Telefon 30 36 12 56
Læs mere her
tags: chokolade, råvarer, kreativ,
Ingen kommentarer:
Send en kommentar