lørdag den 25. februar 2012

En betalingsring ? der virker

Pizzaæsker fylder og sviner
I Danmark bruges der ca. 30 mio. pizzaæsker om året, der skal transporteres ud til ca. 3.000 pizzeriaer. Dette svarer til 150 propfyldte lastbil-hængertræk pr. år. Danske opfindere har opfundet en emballage, PizzaCradle, der reducerer denne volumen til en 1/5 del altså til 30 hængertræk. Det er en betalingsring, der virker! Når pizzaæskerne stopper skraldespandene, så giver det også ektra kørsel af skraldebiler. PizzaCradle skaber plads på de københavnske indfaldsveje og skraldespande.

Hvad koster PizzaCradle ?betalingsringen??
Når produktet er i produktion, så vil prisen omtrent matche den nuværende pris. Slutforbrugeren får ikke højere omkostninger.

Hvornår kommer PizzaCradle?
Som andre ?betalingsringe? kræver også PizzaCradle en investering af penge. Det vil koste ca. 1/1000 (eller én promille) af en rigtig betalingsring nemlig 2 mio. kr. Til gengæld virker PizzaCradle med det samme og kræver ingen yderligere investeringer. Ricco Busk udtaler: ?Dette er en nem og billig måde at løse et problem og skabe relle arbejdsplader i eksporterhvervene. Hvor er de risikovillige penge i dagens Danmark??

Læs mere her

tags: Danmark, lastbil, penge, omkostninger, betalingsring,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar