torsdag den 16. februar 2012

Starbucks Discoveries® i nyt design

Starbucks Coffee Company annoncerer i dag indpakningen af Starbucks Discoveries®, en drikkeklar iskaffe, som er blevet nydesignet med et friskt look. Inspireret af Starbucks cafeernes kaffe bærer den nye indpakning af Starbucks Discoveries® Starbucks nye logo og viser tydeligt aroma og smag for hver drik. Starbucks Discoveries® sælges i supermarkeder og kiosker i hele Danmark, hvor de findes i kølediskene.

Starbucks Discoveries® laves af samme 100 % Fairtrade arabica Espresso Roast kaffe og kvalitetsingredienser, som de latter, der serveres i Starbucks cafeer. Starbucks Discoveries® laves desuden med 100 % Fairtrade sukker og kakao (Starbucks Discoveries® Chocolate Mocha Latte).

Starbucks Discoveries® findes i tre smage:
- Seattle Latte: Starbucks åbnede den første butik i 1971, og denne blanding af rig espresso og cremet mælk er inspireret af den originale Starbucks® Caffé Latte.
- Chocolate Mocha Latte: En blanding af Premium chokolade og Espresso Roast kaffe i en cremet og rig drik. Oplev den blanding, der trækker chokolade- og kaffeelskere til Starbucks butikker hver dag.
- Caramel Macchiato Latte: Oplev denne favorit, som blev introduceret første gang i 1987; den er en cremet blanding af Starbucks Espresso Roast kaffe med sød karamel.

?Vores nydesignede drikkeklare Starbucks Discoveries® kaffeprodukter har et nyt design, der profilerer Starbucks unikke kaffesmag, og som styrker forbrugernes oplevelse af islatten af høj kvalitet,? siger Jeff Hansberry, president of Channel Development, Starbucks Coffee Company.

Starbucks Discoveries® giver mulighed for at nyde en god afkølet drik, når man slapper af. Brug et par minutter til en personlig ?time out? i løbet af dagen og slap af med Starbucks Discoveries®. Selvom der ikke er en Starbucks cafe kan du stadig få et tiltrængt Starbucks øjeblik med Starbucks Discoveries®.

Starbucks drikkeklare kaffer fremstilles og distribueres af Arla Foods i Danmark.

Om Starbucks Corporation
Siden 1927 har Starbucks Corporation været dedikerede til etisk ristning af arabica kaffe af højeste kvalitet i verden. Virksomheden er i dag den verdens førende rister og forhandler af specialkaffe med mange butikker rundt i verden. Gennem vores fokus på at skabe ekspertise og vores vejledende principper giver vi den unikke Starbucks oplevelse til hver kunde i hver kop. Hvis du vil dele din oplevelse, så besøg os i vores butikker eller online på www.starbucks.com eller www.starbucksonthego.com.

Om Arla Foods
Arla Foods - et af Europas største mejeriselskaber med hovedkvarter i Danmark - fremstiller, distribuerer og markedsfører de bedste kaffedrikke med inden for Starbucks brandet. For mere information besøg www.arla.com.tags: Europa, Danmark, chokolade, Arla, supermarked, cola, Arla Foods, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar