mandag den 4. marts 2013

Hot buns åbner i Århus

Derfor inviteres venner af huset, de burgersultne og andre nysgerrige århusianere til åbningsreception i Mejlgade 12, hvor hot buns serverer et sneak-peak af menuen i form af bl.a. Sliders (mini-burgers), side dishes, shakes, drinks, vin og øl.

På dagen vil der være mulighed for at smage forskellige lækkerier fra menukortet, bl.a. The Hangover , der med sine 2 bøffer, spejlæg, bacon, svampe-ketchup, bløde løg og pommes rösti kan kurere enhver form for tømmermænd. Den kan dog også gå som et gedigent aftenmåltid, uden hovedpine. I den anden ende af menukortet finder vi en ægte gastro-burger, nemlig The Gourmet , med skalotteløg, trøffelmayo, frisé, og foie gras-terrine!
Prøv endelig en shake til HB-pigernes favorit er den fantastiske passion- & lakridsshake.

hot buns er et nyt koncept i Danmark, som sætter en ære i at servere ægte gastro-burgere, lækre sideretter, tykke milkshakes, spændende cocktails og iskolde øl alt sammen pakket ind i en lækker atmosfære, hvor værtinderne, de berømte og berygtede hot buns -piger, vil sørge for at besøget bliver mindeværdigt.

Mathias Kær, en af initiativtagerne bag konceptet, siger: Vi mener, at det er på tide, at Århus får lov til at smage ægte gastro-burgere til rimelige priser, og i lækre omgivelser

Hos os får man helt sikkert ikke indtryk af at sidde på en grillbar. Vi har sat en ære i at have valgt de helt rette omgivelser og fantastiske ildsjæle til at sørge for dit besøg fra erfarne kokke til entusiastisk bar- og tjenerpersonale.

hot buns er et sted for folk, der sætter pris på mad lavet af gode, lokale råvarer. Samtidig er hot buns også stedet, hvor man kan starte byturen, inden man fortsætter ud i Aarhus natteliv. Man kan også blive til sent og danse med på bardisken

På åbningsdagen, onsdag d. 13. marts kl. 16.00 er det ikke muligt at reservere bord. Her vil hot buns udelukkende holde åbningsreception, hvor der er mulighed for at komme og smage på herlighederne helt gratis!

Fra fredag d. 8. marts er der åbent for almindelig bordbestilling. Hos hot buns er der åbent søndag til onsdag fra 11 til 22, torsdag til lørdag fra 11 til 00.

Så kom forbi onsdag d.13. marts og lad vores hot buns -piger fortælle dig lidt om konceptet og maden og vise dig de nye, flotte lokaler.

Du kan se mere og bestille bord fra torsdag d. 14/3 på www.hotbuns.dk.
Ring til 3166 6500 eller send en e-mail til info@hotbuns.dk for mere info.


Læs mere her

tags: Danmark, Århus, råvarer, recept, atmosfære, hovedpine,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar