fredag den 2. august 2013

Økovejen overtager Økomanden.dk

Den landsdækkende økologiske netbutik Økovejen.dk har netop overtaget Økomanden.dk. Økomanden er en 15 år gammel virksomhed startet af Tove og Martin Falk i Viuf ved Kolding. Virksomheden har beskæftiget sig med levering af firmafrugt, abonnementsordninger og en stigende nethandel.

Ægteparret Falk har i gennem de sidste 15 år opbygget en solid kundeskare og løbende udviklet deres virksomhed. Men den stadig stigende arbejdsbyrde og for ringe indtjening gjorde udslaget og Tove og Martin vil nu istedet nyde deres velfortjente otium sammen.

Økovejen.dk og Økomanden.dk smelter nu sammen i en ny webshop med et sortiment på pt. over 1200 økologiske varenumre. Sortimentet spænder bredt og udvides til stadighed. Der udsendes ugentligt nyhedsbrev til 3.000 personer

Distributionen klares med Post DK og dette har været testet i et års tid nu og fungerer til alles tilfredshed. Der kan således leveres til alle brofaste forbindelser i Danmark. I øjeblikket er der leveringsdag hver onsdag, men der satses på at der kan tilføjes en ekstra leveringsdag i løbet af kort tid.

Økovejen.dk er ejet af Lars Klingenberg Poulsen, som er ejer af Fairfood der er en økologisk engrosvirksomhed som holder til i Billund Kommune i nybyggede lokaler. Virksomhedens kunder er primært offentlige institutioner, skoler, kantiner og virksomheders frugtordninger. Virksomheden er 6 år gammel og har oplevet stigende omsætning lige siden start.

Ejer Lars K. Poulsen udtaler at han har store forventninger til overtagelsen og forventer at det også vil kaste arbejdspladser af sig.

Læs mere her

tags: Danmark, Billund, Kolding, omsætning, virksomhed, økologi, frugt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar