torsdag den 15. august 2013

Cafeministeriet i Aalborg giver rundhåndet idag

Cafeministeriets 10 års jubilæum

10 år på den historiske Mølle Plads i Aalborg kræver en fejring. Cafeministeriet er i det gavmilde hjørne og har planlagt at forkæle folket i Aalborg. Hvem der har lyst, kan komme forbi efter arbejde med kollegaerne eller få en god oplevelse med familien, vennerne, kæresten og hunden mens der der forkæles med Live musik serveringer af hjemmelavede lækkerier onsdag d. 14. august 2013, kl. 18:00 - eller man deltage i den mere utraditionelle del af festlighederne der udfolder sig via facebook over dagen.

Jubilæumsfest i hverdagen
Cafeministeriet har haft travlt med at planlægge den her dag. Det bliver én lang overraskelse for det Aalborg som gennem et årti har dannet rammerne for Cafeministeriet. Vi vil bare være helt ærlige og gavmilde. Det er der vi er lige nu - det er sådan vi føler os. Vi har haft så utrolig mange glade gæster gennem tiden og denne sommer har vi kunne betjene masser af glade gæster på vores terrasse. Med vores nye flotte cafe og vores fokus på det ægte mad, de gode råvarer, så vel modtaget af vores gæster i hverdagen - vil vi gerne vise taknemmelighed med et glimt i øjet. Vi har ønsket at skabe denne dag gennem længere tid. En dag der bliver både sjov og rar for dem der ønsker at deltage. Så vores 10 års jubilæum er jo et oplagt tidspunkt at gøre noget ekstra på. Sommerferien er overstået og hverdagen sat ind igen. Det er netop i vores hverdage vi har brug for overraskelser. Gode oplevelser og lidt magi. Det skal vi nok sørge på på onsdag. - siger Martin Klyvø, medindehaver af Cafeministeriet.

10 års Jubilæum kl. 10
Jubilæumsdagen kickstartes med en overraskelse på facebook kl. 10:00, den 14. august 2013. Medlemmerne af Cafeministeriets facebookside har muligheden for at være med i den virale jubilæumskampagne der udfolder sig fysisk gennem dagen. Det bliver sjovt og helt sikkert værd at holde øje med. Man kan tage del i festen ved at gå ind på facebook.com/cafeministeriet og anmode om medlemskab af gruppen.

Kl. 18 på Mølle Plads fortsætter jubilæumsdagen
Cafeministeriet folder sig helt ud og står med åbne arme, onsdag klokken 18, på Mølle Plads i Aalborg. Hér vil de gerne gøre en standard onsdag til en dejligt oplevelse for hvem der skulle være inviteret eller tilfældigvis kommer forbi. De ekstra tjenere er sat ind så de kan sørge for at alle får smagt de små hjemmelavede lækkerier mens den behagelige Live musik danner rammerne om afslutningen på en fantastisk sommer, de 10 år der er gået og de 10 år der venter forude. En god aften at runde sommeren af med.


Læs mere her

tags: 2013, råvarer, Aalborg,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar