torsdag den 31. juli 2014

Chokoladelingeri til Københavns kommende modeuge

Når Copenhagen Fashion Week løber af stablen i næste uge, vil danskerne kunne opleve et modeevent udover det sædvanlige; spiseligt designerlingeri lavet af ægte chokolade, præsenteret af Magnum og couture designeren Stasia. Det er ikke en let udfordring is-producenten Magnum stiller en dansk designer ved deres såkaldte "Magnum Chocolate Challenge" ved den kommende modeuge. Udfordringen hedder nemlig, at en designer skal designe et sæt lingeri i spiselig chokolade og til denne unikke opgave, har Magnum håndplukket den populære couture designer Stasia Hallas. Stasia er et etableret navn i modebranchen og ikke mindst stærkt repræsenteret på landets røde løbere, hvor hun blandt andet har klædt Christiane Schaumburg-Müller, Julie Zangenberg og Caroline Fleming på.

I tæt samarbejde med Magnum og et hold af landets bedste chocolatiers fra Frederiksberg Chokolade, vil Stasia ved sin champagnereception inden sit show på modeugen præsentere det spiselige chokoladelingeri. Designet er inspireret af Stasias nyligt tilføjede Lace by Stasia-linje, der tæller en række eksklusive designs i blonde, og lingeriet er kreeret i en delikat kombination af denne blonde og chokolade.
Showet afholdes på Orangeriet, hvor modeller vil bære chokoladelingeriet til et unikt syn for danskerne og modeugens gæster. Her bliver en af de fornemmeste opgaver at holde lokalet koldt, så kreationerne ikke smelter.

Elegant chokoladelingeri

Det er ikke første gang, at Magnum udfordrer en dansk designer i deres "Magnum Chocolate Challenge". Tidligere har is-producenten samarbejdet med kjoledesigneren Jesper Høvring og en række danske smykkedesignere om henholdsvis en kjole i bæredygtig chokolade og en kollektion af spiselige chokoladesmykker. Begge chokoladekreationer vakte stor opsigt blandt presse og modeugens gæster og var nogle af modeugens mest dækkede begivenheder.

Men nu er tiden altså kommet til noget lidt mere vovet; chokoladelingeri. Om samarbejdet fortæller Stasia:

"Det har været vildt spændende at være med i "Magnum Chocolate Challenge", og det forunderlige ved udfordringen er denne her unikke kombination af to håndværk; designerens og chocolatierens. For mig har det især været interessant at finde ud af, hvad der kunne lade sig gøre i arbejdet med chokoladen, blonderne og mit design. Hele vejen igennem har det været vigtigt for os, at resultatet blev elegant og passede til den feminine, sensuelle kvinde, som Stasia-kvinden er og det univers, Stasia repræsenter," fortæller Stasia, der glæder sig til at vise sit resultat af "Magnum Chocolate Challenge" frem under Copenhagen Fashion Week i næste uge.

Følg med i produktionen af chokoladelingeriet her:

www.facebook.dk/magnumdanmark

Instagram: @magnumdanmark

#migogminmagnum #magnumchocolatechallenge

For interviews, sneak-peek, billedmateriale eller spørgsmål kontakt presseansvarlig: Emma Bruun, esb@revolt.dk, tlf. 2877 3308

Om Magnum:

Magnum Classic kom på markedet tilbage i 1989 og siden er Magnum-isen kommet i en lang række smagsvarianter. I år er der i anledningen af Magnums 25 års jubilæum blevet lanceret en Magnum is overtrukket med sølv chokolade og ikke mindst blevet åbnet op for den succesfulde pop-up isbutik Magnum Pleasure Store, hvor danskerne kunne komme forbi og designe deres egen Magnum is.

Også ved modeugen har Magnum tidligere være repræsenteret. Bl.a. ved sidste års smykkemesse The Jewellery Room, hvor Magnum præsenterede en række smykker lavet i chokolade. I 2012 samarbejdede Magnum med kjoledesigneren Jesper Høvring, der designede en kjole i chokolade.

Alle Magnum varianter i sortimentet er Rain Forest Alliance-certificerede.

Om Rainforest Alliance:

Rainforest Alliance er et miljømærke, der viser, at der er taget miljømæssige og bæredygtige hensyn under produktionen. Rainforest Alliance arbejder for bevaring af dyreliv og miljø i verdens regnskove og for at sikre biologiske systemer og bæredygtig udvikling. Rainforest Alliance arbejder også for at fremme forholdene for arbejdere og deres lokalsamfund.
Læs mere om Rainforest Alliance: www.rainforest-alliance.org

Læs mere her

tags: interview, chokolade, Frederiksberg, smykker, 2012, recept, regnskov, cola, Caroline Fleming, miljø, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar