tirsdag den 5. august 2014

Kendt kok fra Mission Chinese Food SF starter ny restaurant: København får den første smagsprøve

Med hjælp fra sine københavnske venner vil Jesse Koide introducere og lancere sit nye koncept, Pink Zebra SF, som en pop-up i København inden han permanent åbner op i San Francisco til Oktober. I samarbejde med venner, vil den tidligere køkkenchef på Mission Chinese SF, Jesse Koide, komme til København, for at give en forsmag og lancere hans kommende projekt Pink Zebra SF. For at det kunne lade sig gøre har han involveret Mikkeller Beer og den kreative duo Chinorocks X Joachim7inch.

"Jesse er en vanvittig dygtig kok, som vi kender fra et tidligere samarbejde. Da han luftede tanken om at komme til København og lave mad til et par dage, havde vi ingen idé om at han kunne tænke sig at at starte sit eget. Så vi ringede til Jonathan (Chinorocks) for at høre om det var noget vi kunne gøre noget ved, og før du ved af det, har Jesse en verdenspremiere på sit koncept i vores by, før han han åbner op permanent i San Francisco."
siger Mikkel Bjerg-Borgsøe grundlægger af Mikkeller.

"Fra det øjeblik Mikkeller drengene kontakter os, vidste vi det ville været et fantastisk projekt. At kunne give Jesse rammerne til at præsentere Pink Zebra SF og være med til at give københavnerne, endnu en unik gastronomisk oplevelse, skulle vi selvfølgelig være en del af. Det har været så positiv en oplevelse at det stadig kommer bag på mig hvad vi har udrettet på så kort tid, for at få det til at gå op i en højere enhed," siger Jonathan Soriano (Chinorocks)
 
Det er ikke tilfældigt at Jesse og hans venner har valgt at læge premieren på hans restaurant i København og på de valgte datoer. MAD Symposium og Copenhagen Cooking tiltrækker en masse mad turister, journalister og generelt folk fra branchen i den periode.

"Som en del af Mission Chinese Food, havde jeg en vidunderlig oplevelse da jeg lavede personale mad sidste år til MAD Symposium (2013). Ikke mange får muligheden for at åbne deres koncept på tværs af kontinenter som denne. Så, ja, jeg er temmelig spændt og taknemmelig over, at jeg har fået denne mulighed. "Siger Jesse Koide

Menu, booking og sted
Pink Zebra SF CPH Pop-up overtager Bento Izakaya lokaler i Helgolandsgade på Vesterbro fra den 18-23 august 2014. Fredag og lørdag vil der være en sen drunkenstyle walk in menu.

Jesse Koide's eventyrlige mad er et japansk middelhavs fusions køkken som vil blive præsenteret som en 5 retters menu parret med øl fra Mikkeller Beer.

Prisen for denne menu er 600 DKK pr person og billetter kan købes på www.pinkzebrasf.com. 

Fakta – Pink Zebra SF har fået navnet efter det pandebånd (pink zebra camouflage) som har været Jesse's signatur look i de mange år han har lavet mad.

Læs mere her

tags: billetter, København, restaurant, 2013, Vesterbro, SF, rock, kreativ, journalist, 2014, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar