lørdag den 23. august 2014

2 for 1 - tous au restaurant i Frankrig fra den 22. til den 28. september 2014.

Den kulinariske passion er fælles for gæster og kokke. Sidstnævnte har viet deres professionelle liv hertil og de førstnævnte bruger meget tid på at tale herom. Enhver franskmand er en lille gastronom og for nogle bliver det en besættelse. Det er jo heller ikke underligt for et land hvis gastronomi er på UNESCO's verdensarvsliste. Arrangementet blev startet for første gang i 2010 på initiativ af Chef Alain Ducasse og Laurent Plantier, og i dag er Tous au Restaurant "Din gæst er vores gæst", blevet DET årlige rendez-vous mellem gæster og restauranter !

I år fejres "Tous au restaurant" fra den 22. til den 28. september 2014 og med i ordningen er flere gengangere.

Anne-Sophie Pic fra Maison Pic i Valence siger om arrangementet : "Mad er til for at blive delt. 'Tous au restaurant' er en fantastisk mulighed for at byde gæster indenfor som muligvis aldrig ville være kommet".

Hvert år deltager omkring 1.000 restauranter i Frankrig og cirka 400.000 går ud og nyder en special menu med en gæst i den valgte uge.

Nysgerrighed er ikke en dårlig egenskab. Det er den der får os til at besøge en ny restaurant, der får os til at smage det der ligger på sidemandens tallerken. Det er dén der forbavser vore smagsløg og bringer os nye smage og konsistenser.

Gennemsnitlig koster en menu 36 € til frokost og 48 € til aften (for to personer)

HUSK OGSÅ : Fête de la Gastronomie løber af stablen i weekenden 26. til 28. september 2014

Læs mere her

tags: 2010, restaurant, Frankrig, UNESCO, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar