fredag den 22. august 2014

Del din mad med naboen - Socialt eksperiment i Københavns Lufthavn

Der er både fokus på den nyskabende gourmetmad, og den sociale oplevelse, når pop-up restauranten HALLO HELLO slår dørene op i Københavns Lufthavn den 19. august. Med den originale kokke-duo I'm a KOMBO bag roret, forandres dit verdensbillede for en kort stund, og måske på sigt, gennem smag, fantasi og dialog. Fra den 19. august til 14. september kan de rejsende i Københavns Lufthavn få en gastronomisk og social oplevelse ud over det sædvanlige. Som en del af madfestivallen Copenhagen Cooking slår Københavns Lufthavn nemlig dørene op til en specialdesignet pop-up-restaurant med navnet HALLO HELLO. Iværksætterne Lasse Askov og Bo Lindegaard fra I'm a KOMBO byder på en ekstraordinær madoplevelse med fokus på dialog, hvor de rejsende bliver udfordret til at dele en unik treretters menu med en fremmed.

"Social dining er gået fra at være det lidt indspiste, elitære fænomen til nu at blive en gastro-tendens, som de fleste kan få adgang til. Ligesom den gang det nordiske køkken kom frem – der var det kun Noma. I dag kan du købe nordiske specialiteter på lige fod med italienske skinker og franske vine. Københavns Lufthavn stiller sig forrest i køen og vil gerne dele de gode social dining oplevelser med sine besøgende og give dem noget at skrive hjem om. Faktisk ved vi, at mere end hver anden rejser alene, når de rejser, hvilket giver os en unik mulighed for at give disse mennesker en oplevelse som de kan dele med en fremmed og tage med sig hjem " siger Karen Bender, E-Commerce & Marketing Director, Københavns Lufthavn.

"Det er rigtig vigtigt for os at kunne tilbyde varierende gastronomioplevelser, så der er noget for enhver smag og pengepung. Derfor har vi et bredt udvalg af cafeer og restauranter, og vi er også altid på udkig efter muligheder for at give de rejsende en uventet gastronomisk oplevelse. Det har vi muligheden for nu, hvor pop-up restauranten HALLO HELLO byder på en unik madoplevelse af en særlig social karakter," fortsætter Karen Bender.

Den mobile dessert
"Målet er at skabe dialog mellem to rejsende, som umiddelbart ellers aldrig ville have talt sammen. Det gør vi ved at servere en fælles spiseoplevelse, hvor fremmede rejsende mødes og spiser sammen. Forhåbentlig vil de bære denne stemning med sig om bord på flyet og tage oplevelsen med sig på deres rejse ud i verden," siger Lasse Askov og Bo Lindegaard fra I'm a KOMBO.

HALLO HELLO serverer en tre-retters menu med fokus på årstidens råvarer. Der vil være en kødmenu og en fiskemenu at vælge mellem. Menuen byder både på en skum af muslinger, popcorn og mange flere smagsoverraskelser . Restauranten er indrettet således, at gæsterne skal dele et bord, hvor bakken, tjeneren kommer med, både fungerer som bakke og bordplade med plads til ting gæsterne skal dele. Den sidste ret serveres i en goodiebag, som gæsten kan tage med om bord i et fly, et tog eller lign. og dele den med sin sidemand.

Læs mere om CPH Cooking – HALLO HELLO på www.cph.dk og følg med på Facebook og Instagram fra den 20. august. #HalloHello

Fakta om HALLO HELLO by I'm a KOMBO:
Lasse Askov og Bo Lindegaard driver social dining konceptet I'm a KOMBO på fjerde år. Igennem disse år har de lavet det ene spændende koncept efter det andet, alle med primær fokus på maden og oplevelsen af at spise denne.

Pop-up-restauranten HALLO HELLO drives af SSP og I'm a KOMBO, og vil fra d. 19. august til 14. september servere en madoplevelse ud over det sædvanlige. SSP er Food & Beverage operatør og driver bl.a. også restauranterne Le Sommerliér, MASH, O'Learys og Foodmarket samt Baresso og WHSmith butikkerne i Københavns Lufthavn.

HALLO HELLO har i perioden åbent dagligt fra kl. 11:30 til kl. 20:30.
HALLO HELLOs menu er en sammensat anretning, bestående af tre mindre retter – en forret, en hovedret og en dessert. Hvor desserten er en goodiebag to go. Menuen komponeres af kokkene fra I'm a KOMBO Lasse Askov og Bo Lindegaard.

En menu hos HALLO HELLO koster DKK 250, og alle drikkevarer koster DKK 50, uanset hvad du vælger.
Din værtinde passer på din taske i indgangen, mens du nyder de første to retter i restaurantens spændende omgivelser

HALLO HELLO er placeret umiddelbart uden for Tax Free efter sikkerhedstjekket. Der er kun adgang for rejsende i restauranten.

Bordbestilling foregår via e-mail til- richardt.landgreen@ssp.dk

Læs mere her

tags: København, restaurant, Facebook, LO, råvarer, Københavns Lufthavn, penge, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar