fredag den 13. maj 2011

Nye produkter imødekommer lokale trends inden for drikkeyoghurt

Her åbner www.booman.dk (400)Danisco har udvidet sin serie af YO-MIX -kulturer til drikkeyoghurt for bedre at kunne imødekomme lokale smags- og konsistenspræferancer.

YO-MIX -kulturerne har fået et stærkt fodfæste på markedet for drikkeyoghurt, hvor producenterne får mulighed for at reducere omkostningerne samtidig med, at de leverer lækre drikkeyoghurter til forbrugerne. Danisco har i dag udvidet sin produktserie med specifikke, skræddersyede YO-MIX -kulturer, der bidrager til en enestående smag og konsistens og således imødekommer lokale smagspræferancer.

Stigende efterspørgsel efter drikkeyoghurt
I følge analyseinstituttet Euromonitor udgør drikkeyoghurt en tredjedel af al den yoghurt, der produceres i verden, med en forventet volumen på over 10,800 mio. tons i 2015. Drikkeyoghurt har været den hurtigst voksende yoghurtkategori i de senere år med en væsentlig højere årlig gennemsnitlig vækstrate end almindelig spiseyoghurt; en tendens der ser ud til at fortsætte fremover.

Sonia Huppert, Global Business Director for YO-MIX , siger: "Det er hurtigt og nemt at indtage en drikkeyoghurt, og det er en sund snack eller endog måltidserstatning, der er blevet en del af den daglige kost i mange lande verden over." "Med smagsvarianter fra salt til sød giver produktet således forbrugerne et valg og producenterne den bedste mulighed for at være innovativ i mejeriindustrien," fortsætter hun.

Daniscos know-how giver branchen ny energi
Med mange års erfaring og ekspertise har Daniscos laboratorier udviklet specifikke og innovative metoder til at præge drikkeyoghurter og bedre imødekomme mejeribranches behov, da der nu er mulighed for at vælge den ingrediens, der passer bedst til den enkelte drikkeyoghurt globalt.

"Med vores globale tilstedeværelse og lokale applikationscentre er vi forbrugere i ethvert lokalt marked. Det er nøglen til at forstå forbrugernes og branchens behov og sikre, at vi udvikler den perfekte smag og konsistens til drikkeyoghurterne," siger Sonia Huppert. "Med vores varierede udvalg af ingredienser og ekspertise kan vi supplere YO-MIX -yoghurtkulturerne med andre værdiskabende ingredienser fra Danisco, fx Grindsted® Pectin stabilisers, HOWARU®

premium probiotics eller XIVIA sustainable xylitol for blot at nævne et par stykker," fortsætter hun.

Om Danisco
Med et omfattende og innovativt udbud af produkter er Danisco en af verdens førende inden for fødevareingredienser, enzymer og biobaserede løsninger. Vi bruger naturens egne materialer, videnskaben og vores 6.800 medarbejderes viden til at udvikle og levere biobaserede ingredienser, der imødekommer markedets efterspørgsel efter sundere og sikrere produkter. Daniscos ingredienser bruges globalt i en række industrier fra bageri, mejeri og drikkevarer til dyrefoder, vaskemidler og bioethanol og giver mulighed for funktionelle, økonomiske og bæredygtige løsninger. Med udgangspunkt i vores hovedkontor i Danmark og aktiviteter på mere end 80 lokationer er Daniscos hovedfokus at blive vores kunders First choice og en helt igennem markedsdrevet, global forretning. Yderligere oplysninger fås på www.danisco.com

Læs mere her

tags: Danmark, økonomi, Danisco, kemi, omkostninger, energi, videnskab,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar