tirsdag den 20. marts 2012

Aalborg Nordguld Akvavit ? millioner af år og akvavithåndværk nyfortolkes

En øget interesse for luksusakvavit især fra moderne forbrugere kalder på en genfortælling om traditioner såvel som nyfortolkninger. Aalborg Akvavit relancerer nu Aalborg Nordguld Akvavit i en nydesignet flaske og indgår et fast samarbejde med akvavitentusiast og chefkok Boris Buono fra Krogs Fiskerestaurant.

Aalborg Nordguld Akvavit er den eneste akvavit i verden, der er destilleret på rav. Ravet er skabt i Østersøen gennem millioner af år og bidrager det med unikke smagsnoter til den klassiske gyldne luksusakvavit, der lagres på Oloroso-sherryfade. Den bløde afrundede smag og udtrykket appellerer især til et nyt segment af forbrugere.

Fra moderne forbrugere, der typisk også er yngre end vores traditionelle målgruppe, oplever vi en stigende interesse for oprindelsen og kvaliteten af vores luksusakvavitter, særligt Aalborg Nordguld Akvavit. Tiden er derfor helt rigtig til at genfortælle akvavittens historie, vores håndværk og akvavittens nære relation til den danske madkultur, siger Gitte Seierup, Senior Brand Manager for Aalborg Akvavit.

Nyfortolkes af Krogs

Aalborg Akvavit har altid haft en fast plads i den traditionelle madkultur, men som en del af den nye fortælling indgås nu et fast samarbejde med Krogs Fiskerestaurant, der hylder traditionerne med nyfortolkninger af det danske køkken, et oplagt link til Aalborg Akvavit både historisk og i øjeblikket.

På Krogs har man drukket akvavit gennem 100 år, men for mig er det stadig et oplagt valg til at fortælle vores nye historie gennem det kontemporære danske køkken. Danmark adskiller sig jo markant fra resten af verden med vores kultur for akvavit. Det skal vi være stolte af, siger Boris Buono, chefkok ved Krogs Fiskerestaurant. Buono arbejder generisk med akvavit på Krogs og har til særlige lejligheder udviklet menuer med Aalborg Nordguld Akvavit som smagsbærer.

Aalborg Nordguld Akvavit findes på udvalgte frokostrestauranter og kan købes i velassorterede supermarkeder til en vejledende udsalgspris af 169,95 kr.

Opskrifter udviklet af Boris Buono til Aalborg Akvavits akvavitter tilsendes efter forespørgsel.

Læs mere her

tags: Danmark, restaurant, Aalborg, supermarked, Østersøen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar