torsdag den 7. august 2014

Ny webshop sætter mere smag på livet

Spændende krydderier, tørrede blomsterblade, olier, boullioner og sjove ting til picnickurven. Spiceit.dk er et univers af smagfulde produkter, der gør madoplevelser både bedre og sjovere. Bag den nye webshop står et århusiansk ægtepar med passion for mad og råvarer lidt ud over det sædvanlige. Kryddersmør med lavendel, marengskys med tørrede rosenblade og den nemme smutvej til pulled pork. Spice It er ikke blot en ny webshop med lækre og anderledes produkter til køkkenet – det er også et univers fyldt med inspiration til nye smagsoplevelser.
Bag Spice It står Nils og Dorte Lehner Weiling – et århusiansk ægtepar med stor kærlighed til mad og gode råvarer.

"Vi elsker at lave og spise god mad og savnede selv rigtig gode krydderier og anderledes pift i vores madlavning. Derfor har vi fundet frem til nogle skønne krydderier og alternative produkter, der er med til at booste smagsoplevelsen – og dem vil vi gerne dele med andre madglade mennesker, " fortæller Dorte Lehner Weiling.

Det må gerne være sjovt at lave god mad
Ud over krydderier og nytænkte smagspift i form af eksempelvis tørrede bær og blomster byder Spice It også på eksklusivt køkkengrej og finurlige produkter til picnickurven.

"Vi er en familie med fem hjemmeboende børn, så selvom vi brænder for mad af god kvalitet, er det også vigtigt, at produkterne er praktiske og sjove. Som eksempelvis frysetørrede havtornstykker, der kan pifte morgenmaden på et øjeblik, eller god hvidvin på dåse – lige til at tage med på skovturen," siger Dorte Lehner Weiling.

På Spiceit.dk kombineres produkterne med gode råd til, hvordan de bruges, og hver måned er der nye, sæsonaktuelle opskrifter at finde på hjemmesiden.

"Det er både nemt og sjovt at sætte mere smag på maden, og med Spice It håber vi, at vi kan være med til at give danskerne nye smagsoplevelser og større madglæde," lyder det fra Nils Lehner.

Ægteparret udvælger løbende nye, spændende produkter fra danske og udenlandske leverandører. Kig forbi Spiceit.dk og bliv inspireret.

---

Kryddersmør med lavendel og timian

• 200 g saltet blødt smør
• 2 tsk tørret lavendel
• 1 tsk tørret timian
• 2 tsk frisk finthakket timian
• 2 fed hvidløg
• Salt og peber

Rør smørret sammen med hvidløg og krydderurter og smag til med salt og peber. Kom blandingen på et stykke bagepapir og rul det forsigtigt sammen til en rulle. Læg det på køl i minimum 3 timer. Inden servering tages smørret ud og skæres i skiver. Meget velegnet på en bøf, til nye kartofler eller som et nyt twist til dine majskolber.

Læs mere her

tags: råvarer, krydderi, hvidløg, krydderurter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar