torsdag den 6. november 2014

Her er gæsternes favorit-restauranter i oktober

Danmarks førende bookingsystem, DinnerBooking, har lavet en oversigt over de restauranter, der har fået de bedste gæsteanmeldelser i oktober. Danmark bugner med gode restauranter og caféer, og det kan være lidt af en jungle at finde det helt rigtige spisested. Derfor har DinnerBooking, der administrer bookinger for over 475 restauranter og caféer, taget temperaturen på de restauranter, som scorer højst blandt gæsterne selv. Og det er mundet ud i en top 5 for oktober.

I Østdanmark har Kong Hans Kælder siddet på 1. pladsen siden deres åbning i september, mens Lieffroy ligger stabilt på førstepladsen i Vestdanmark - skarpt forfulgt af Fru Møllers Restaurant i Odder.

Østdanmark (Sjælland og Bornholm):
1. Kong Hans Kælder, København K
2. Restaurant Æblehaven, Nexø
3. POP et SPISERI, København N
4. Babette, Vordingborg
5. Støvlet Katrines Hus, Sorø

Vestdanmark (Jylland og Fyn):
1. Lieffroy, Nyborg
2. Fru Møllers Restaurant, Odder
3. Restaurant Essens, Frederikshavn
4. Kähler Villa Dining, Risskov
5. Restaurant Unico, Højbjerg

Om DinnerBooking
DinnerBooking leverer online bookingsystemer til 475+ restauranter og caféer, håndterer over 10 mio. gæster om året, og DinnerBooking.com er Danmarks største bookingsite.

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, modtager bookeren et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Hver måned laver DinnerBooking en Top 5 over de restauranter, som har fået de bedste gæsteanmeldelser. Denne måneds opgørelse er baseret på 20.092 besvarelser. I modsætning til andre brugeranmeldelser kan gæsterne kun rate en restaurant, hvis de har besøgt den.

Læs mere her

tags: Danmark, København, restaurant, Sjælland, Bornholm, Nexø, Nyborg, Jylland, førstepladsen, penge, Risskov, Frederikshavn, Vordingborg,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar