tirsdag den 25. november 2014

Smoothies på 3 nye måder

Drikkeklare smoothies når man vil leve sundere Valsølille lancerer nu 3 drikkeklare smoothies: Ananas-Mango-Acerola, Havre-Spirulina og Blåbær-Hindbær.

De nye smoothies er fyldt med næringsrige ingredienser som betakaroten, alger, antioxidanter og anti-inflammatoriske urter, som især gør godt i den kolde tid med truende forkølelser. Med en frisk smagsoplevelse af både det milde, syrlige, søde og sprøde – præcis som når man laver sine smoothies selv.

Acerola og Spirulina
Acerola er nyt for de fleste. Det tropiske bær er det mest C-vitaminrige af alle frugter og bær med et indhold, der er 30 gange højere end appelsiner.

Spirulina er en blå-grøn algetype rig på antioxidanter. Den vokser naturligt i tropiske søer og har også et højt indhold af B, C og E-vitamin, protein, mineraler og jern.

Sundhed kan drikkes
Valsølille er grundlagt i 1997, hvor fokus var på friskpressede appelsiner. Lige siden har det været virksomhedens mål at bidrage til den menneske-lige sundhed med rene naturprodukter.

De nye smoothies fra Valsølille fås i SuperBest og 7-Eleven.


Læs mere her

tags: virksomhed, mineraler, frugt,

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar