lørdag den 22. marts 2014

Danskerne drikker Schweppes med Medina

Schweppes havde i 2011 brug for at styrke sin position på det danske marked, og med hjælp fra Medina har sodavandsgiganten skyllet de dårligere tider ned, og ser nu på opadgående formkurver i selskab med popprinsessen. Medina er igen i 2014 ambassadør for Schweppes.
Uma Thurman skulle forføre seerne bag skærmen, mens Nicole Kidman skulle pirre nysgerrigheden for Schweppes i store globale kampagner – men resultaterne udeblev i Danmark. Løsningen skulle findes på de rødglødende danske hitlister, hvor et match mellem Medina og Schweppes opstod gennem fælles værdier. Medina er i år aktuel som lokal ambassadør for Schweppes for tredje år i træk. Under de popfagre vinger er Schweppes' brand kommet tættere på de danske forbrugere med et øget kenskab og stigende salg. Medina begrunder sit valg af Schweppes som samarbejdspartner med:

"Grunden til jeg har valgt at arbejde med Schweppes er, at de i høj grad har et spændende internationalt og fashion-præget brand, som jeg let kan identificere mig med! Jeg var imponeret over deres tv-spots med seje Uma Thurman og Nicole Kidman – og jeg vil gerne hjælpe Schweppes med at få et dansk touch. Projektet har givet mig mulighed for at være mere i kontakt med mine fans bag skærmen – og give dem lidt af deres kærlighed igen. I år har vi givet mere plads til musikken i en cool video, der viser Schweppes som en moderne drik. Medina og Schweppes for altid", griner Medina og folder sine hænder som et hjerte.

Glæden er også stor hos Schweppes, hvor kendskabsgraden til brandet er vokset med 7% og forbrugerens villighed til at prøve produktet er vokset med 8% efter Medina begyndte at drikke den traditionsrige sodavand. Alt imens gør forbrugerne som Medina, og tager en tår Schweppes. Det er der 10% flere, der har gjort, mens Schweppes i perioder oplever stigning i markedsandelen på mere end 30%. De gode resultater har medført anerkendende blikke overalt i organisationen, hvor Medina-casen nu bruges som et vellykket eksempel på at bruge en lokal ambassadør, fortæller den europæiske marketingschef for Schweppes, Ricard Barri, og begrunder:

"Ambassadør-programmer kan være magiske, hvis de er troværdige, og det er om noget tilfældet med Medina og Schweppes. Begge er de autentiske, selvsikre og så har de frem for alt et twist, der skiller dem ud fra mængden. De er sande originaler. Resultaterne taler for sig selv: Medina har hjulpet Schweppes med at komme tættere på den danske forbruger, hvilket er blevet omsat til øget kendskab og frem for alt en suveræn brand performance. Vi ser frem til at udbygge tidligere års positive tendenser i årets kampagne, som jeg forventer mig meget af", siger Ricard Barri, der er europæisk marketingchef hos Schweppes.

"Vi har valgt at fortsætte det gode samarbejde for at sikre kontinuitet for Schweppes kommunikation. Desuden har ambitionen været at skabe et mere integreret samarbejde i 2014, som er lykkedes på flere områder, bl.a. i en TV kampagne og på de sociale medier", siger Christina Földes, der er brand manager for Schweppes i Danmark.

Medina har styrket Schweppes' brand, men på samme tid formået at iscenesætte sig selv og sin musik. Årets kampagne tager afsæt i en fælles platform for både Medinas album "Tæt på – Live" samt Schweppes kampagne "You Have to be Great to be an Original". Det er en helt unik tendens, mener Hanna Lindskov, der er ejer af co-branding bureauet STEPitUP, der tidligere har sat brands som Nik&Jay og Pepsi, samt Rasmus Seebach og Opel sammen.

"Medina og Schweppes har formået noget helt unikt, som vi meget sjældent ser uden for sportens verden; nemlig at et stort FMCG-brand vælger en lokal ambassadør og fortsætter samarbejdet på tredje år med ny kampagne. Her er Medina og Schweppes samarbejdet det første eksempel", siger Hanna Lindskov, ejer af STEPitUP.

Schweppes og Medina TV-kampagnen kan ses fra den 24. marts 2014.

For yderligere info, kontakt da:
- Thomas Børresen, manager for Medina.
Kontakt for: Info eller spørgsmål om Medina.
Tlf: +45 2382 75424 Mail: thomas.borresen@soulcamp.dk

- Hanna Lindskov, ejer og kreativ direktør for STEPitUP.
Kontakt for: Info om samarbejdet, tankerne bag eller co-branding som fænomen.
Tlf: +45 2685 0427 Mail: hl@stepitup.dk

Ricard Barri, europæisk marketingchef for Schweppes.
Kontakt for: En uddybende kommentar på Schweppes fremgang med Medina.
Tlf: +31 6 5063 8210 Mail: Ricard.Barri@os-group.com

- Christina Földes, brand manager for Schweppes
Kontakt for: En uddybende kommentar på Schweppes fremgang med Medina.
Tlf: 45 2147 8378 Mail: ChristinaAniko.Foldes@carlsberg.dk

Læs mere her

tags: Danmark, euro, 2011, direktør, hitliste, prinsesse, kreativ, Opel, kommunikation, organisation, 2014,

tirsdag den 18. marts 2014

Stor folkelig opbakning til offentlig økologi

Otte ud af ti forbrugere går ind for mere økologi i de offentlige køkkener. Et flertal ville også støtte økologien, selv hvis måltiderne blev lidt dyrere, viser ny undersøgelse.
Hver dag serverer det offentlige Danmark omkring en halv million måltider. Og når børnehaverne serverer frokost for de små, eller når de gamle på plejehjemmet skal have aftensmad, så mener næsten fire ud af fem forbrugere, at måltiderne bør være økologiske. Det viser en ny undersøgelse, som forskningsenheden MAPP, Aarhus Universitet, har lavet for Fødevarestyrelsen.

"Det er positivt, at så mange bakker om vores økologiske projekt", siger fødevareminister Dan Jørgensen. Sammen med regeringen arbejder han for, at minimum 60 procent af alle råvarer, der bliver indkøbt til daginstitutioner, hospitaler og andre offentlige virksomheder, skal være økologiske inden 2020.

"Når 700 offentlige køkkener og private spisesteder i dag har et økologisk spisemærke, dokumenterer det, at der er vilje til at bakke op om økologien, også hos dem der knokler ude ved komfurerne", siger Dan Jørgensen.

De seneste års finanskrise har tilsyneladende ikke påvirket danskernes syn på økologi. 60 procent af de adspurgte vil også acceptere at det bliver op til fem procent dyrere, hvis regeringens handlingsplan om mere økologi i de offentlige køkkener bliver gennemført. Størst er appetitten på økologi hos kvinderne, byboere, unge og folk med høj indkomst og længere uddannelser, viser spørgeskemaundersøgelsen fra Århus Universitet.

I dag overrakte fødevareminister Dan Jørgensen flere end 85 økologiske spisemærker i enten guld, sølv eller bronze til storkøkkener og spisesteder - både offentlige og private på fødevaremessen Food Expo i Messecenter Herning.

Fakta om rapporten
Rapporten er baseret på en web-baseret spørgeskemaundersøgelse, hvori forbrugernes kendskab, forståelse, holdninger og værdier til økologi i de offentlige køkkener blev afdækket. I alt gennemførte 1000 respondenter spørgeskemaet.

Fakta om økologi
Det røde Ø-mærke er det mest kendte fødevaremærke i Danmark. Mærket blev indført i 1989 og er kendt af 98 procent af forbrugerne.

Fakta om økologisk spisemærke
De økologiske spisemærker er et statskontrolleret bevis på, at spisestedet satser på økologi. Mærket viser andelen af indkøbte økologiske føde- og drikkevarer på spisestedet.

Læs mere her

tags: hospital, Danmark, Aarhus Universitet, Århus, uddannelse, bronze, 2020, råvarer, 2020, regeringen, Herning, fødevareminister, virksomhed, plejehjem, regering, børnehave, Fødevarestyrelsen, økologi, Fakta,

onsdag den 12. marts 2014

Restaurant Krebsegaarden er gæsternes foretrukne restaurant for 3. måned i træk

At komme på restaurantgæsternes Top-5 er en præstation i sig selv. At blive nummer 1 er en endnu større præstation. At være nummer 1 tre måneder i træk er ikke set før, i hvert fald ikke hos DinnerBooking - indtil nu. Restaurant Krebsegaarden har nu for 3. måned i træk charmeret sig så dybt ind i gæsternes maver og hjerter, at de får endnu en sikker førsteplads på DinnerBookings gæste-Top-5
I Studiestræde i København K ligger den charmerende Restaurant Krebsegaarden. Kunsten fra det tilstødende galleri Krebsen er med til at levere en unik stemning, og maden er upåklagelig. Derudover er servicen i top, og man får bestemt noget for pengene, når man sætter sig til bords. Det har gæsterne også bemærket, og de honorerer for 3. måned i træk deres yndlingsrestaurant med topkarakterer.

Restaurant Krebsegaardens nu 3. måned som nr. 1 vækker opsigt hos DinnerBooking: "Ingen anden restaurant har formået at ligge så stabilt blandt gæsternes vurdering, som Restaurant Krebsegaarden har præsteret. Nr. 1 i tre ud af tre mulige måneder – det har vi altså aldrig set før", udtaler Peter Thygesen, der er partner hos DinnerBooking.

Hver gang en gæst booker bord gennem DinnerBooking.com, får de efter restaurantbesøget tilbuddet om at give den pågældende restaurant feedback. Gennemsnitligt benytter én ud af tre gæster sig af muligheden. Og gæstefeedbacken betyder meget for restauranterne: "Alle våre gjester, som kommer til oss, blir behandlet som gjester i våres eget hjem. Det blir derfor meget personlig, hva våres gjester mener om deres opplevelse, etter deres besøk hos oss.", siger Mats Wergeland fra restaurant Krebsegaarden.

Gæsterne kan på baggrund af et restaurantbesøg give restauranten fra 1-6 points i kategorierne: maden, betjeningen, stemningen, den samlede oplevelse og "value for money". Desuden bliver gæsterne spurgt om, hvorvidt de vil anbefale restauranten til andre. Det vil intet mindre end 100 % af Restaurant Krebsegaardens gæster.

Restaurant Krebsegaarden er baseret på et koncept, hvor lokalernes udsmykning og menuen til enhver tid er inspireret af den aktuelle udstilling i Galleri Krebsen, som ligger i baghuset. Restauranten har åbent tirsdag til lørdag fra kl. 18 til 22.

DinnerBooking leverer online bookingsystemer til 400+ restauranter i Danmark, håndterer over 600.000 gæster om måneden, og DinnerBooking.com er Danmarks største bookingsite. DinnerBookings top 5 over gæsteanmeldelser udkommer hver måned, og én gang årligt kåres desuden årets top 5.

Læs mere her

tags: Danmark, København, restaurant, penge,

tirsdag den 25. februar 2014

Usikkerhed om dødsfald grundet ESBL i kyllinger

Programmet Kontant på DR1 fortalte tirsdag den 18. december 2014, at en rapport fra DTU Fødevareinstituttet viser, at 8 dødsfald hos mennesker i Danmark skyldes ESBL-bakterier fra kyllingekød. Men udsendelsen undlod at nævne, at tallet, er meget usikkert estimeret.
Programmet Kontant på DR1 behandlede tirsdag den 18. februar 2014 ESBL-resistens i kyllingekød. Programmet citerede en rapport fra DTU Fødevareinstituttet for, at 8 dødsfald hos mennesker i Danmark skyldes ESBL e-colibakterier fra slagtekyllinger. Tallet stammer fra en artikel i et internationalt tidsskrift, som er refereret i rapporten. Udsendelsen undlod at nævne DTU Fødevareinstituttets tilføjelse om, at tallet er meget usikkert estimeret.

"Det er vores vurdering, at smitte af mennesker med ESBL fra fødevarer er et betydeligt og et stigende problem. Det er ligeledes DTU Fødevareinstituttets klare opfattelse, at antibiotikaresistens i fødevarer er en national såvel som international problemstilling, som udover en national indsats også kræver en international indsats", siger seniorforsker Yvonne Agersø fra DTU Fødevareinstituttet.

Stigende forekomst af ESBL-bakterier i kyllinger
Forekomsten af resistente ESBL-bakterier i kyllingekød er steget siden 2009, viser den årlige DANMAP-rapport for 2012. ESBL-bakterier er resistente overfor de bredspektrede antibiotika cefalosporiner, der ofte bruges til behandling af livstruende infektioner hos mennesker.

Rapporten gør klart, at der er utilstrækkelige oplysninger til at udtale sig med sikkerhed om de enkelte fødevarers betydning for smitte af mennesker med ESBL i Danmark. Det er dog dokumenteret, at de ESBL-typer, der dominerer hos danske slagtekyllinger, er fundet i forbindelse med sygdom hos mennesker.

Fødevareministeriet og Sundhedsministeriet har i 2013 taget initiativ til en forbedret overvågning hos mennesker, som er iværksat fra starten af 2014.

Antibiotikaresistens og -forbrug overvåges i Danmark af DANMAP, og hvert år opgør DANMAP-rapporten forbrug og forekomsten af resistente bakterier i dyr, fødevarer og mennesker. DANMAP-rapporten er udarbejdet af DTU Fødevareinstituttet og Statens Serum Institut.

Læs mere her

tags: Danmark, 2009, 2013, december, infektion, 2012, antibiotika, overvågning, DTU, bakterie, 2014, sygdom,

mandag den 10. februar 2014

Nye krav til nøglehullet

Fremover skal der være mindre salt, mindre mættet fedt og mere fuldkorn i de fødevarer, der kan smykke sig med Nøglehuslmærket. Det fremgår af et udkast til bekendtgørelse som Fødevarestyrelsen netop har sendt i høring.
Fremover skal der være mindre salt, mindre mættet fedt og mere fuldkorn i de fødevarer, der kan smykke sig med Nøglehuslmærket. Det fremgår af et udkast til bekendtgørelse som Fødevarestyrelsen netop har sendt i høring. Forslaget byder også på lempelser for fødevarerbranchen. Således bliver reglerne enklere, og det bliver som noget helt nyt muligt at sætte nøglehulsmærke på ikke emballerede fødevarer.

- Det har fra starten været planen at vi skulle kunne skrue på kriterierne, hvis f.eks. ny forskning eller nye tekniske landvindinger gjorde det muligt eller nødvendigt at udvikle nye og sundere fødevarer, siger Else Molander, Kontorchef for Ernæring i Fødevarestyrelsen.

Fælles nordiske kriterier
Det er de nye nordiske næringsstoffanbefalinger (NNR2012), der danner baggrund for de nye kriterier for Nøglehullet. Det har været muligt at købe nøglehulsmærkde fødevarer siden 2009, og på den tid er antallet af fødevarer med det fælles nordiske ernæringsmærke eksploderet, så der idag er mere end 1900 fødevarer, der med god ret og det grønne nøglehul kan markedsføre sig på, at de er et sundere valg indenfor andre sammenlignelige varer.

-Det er vigtigt at have en mærkningsordning, som stimulerer til produktutvikling i en sundere retning i tråd med næringsstofanbefalingerne. Høringsrunden vil give os svar på, om de forslag vi har fremlagt er gode. Målet er at lave en ordning, som hjælper forbrugerne til at vælge de sundere alternativer, fastslår Else Molander.

Høringsfristen er 28. marts 2014, og høringsbrevet findes her. Myndighedene vil gennemgå alle de indkomne høringsudtalelser, og resultatet af høringen kan medføre ændringer i forslaget. De nye regler kan anvendes fra december 2014.

Fakta om nyt indhold i Nøglehulsbekendtgørelsen

Mindre salt
Der har særlig været fokus på salt i revideringsarbejdet. Kriteriene for maksimalt saltindhold foreslås strammet i de fleste fødevaregrupper. Det foreslås også, at der indføres kriterier for maksimalt saltindhold i fiske- og kødprodukter.

Der lægges mere vægt på fedtkvalitet
Der har været kriterier for totalt fedtindhold siden nøglehulsordningen blev etableret. Dette bliver lempet lidt for nogle fødevaregrupper.

Uemballerede varer kan mærkes med Nøglehullet
Fx kan brød, noget kød og ost som opfylder nøglehulskravene, men ikke er indpakkede, nu markedsføres med Nøglehullet. Dette betyder, at butikkerne kan bruge Nøglehullet på produkter som ikke er indpakkede, og det gør det endnu lettere for forbrugerne at finde nøglehulsmærkede produkter i butikkerne. I dag er det kun færdigpakkede madvarer og frugt, grønsager og fisk som kan markedsføres med Nøglehullet.

Nye fødevaregrupper
Nye grupper for grønsagsretter, nødder, dressing og sauce er foreslået. Grønsagsretter er foreslået taget med, for at stimulere til udvikling af flere produkter med mange grønsager. Nødder, dressing og sauce er foreslået taget med, fordi dette er store produktgrupper hvor det er vigtigt at vejlede forbrugeren til de sundere alternativer.

Læs mere her

tags: 2009, december, 2012, Fødevarestyrelsen, 2014, Fakta, frugt, ernæring,

søndag den 9. februar 2014

Valentin dessert med populær lakridssmag

image description
Ny Valentin opskrift: Smagfuld nougatmousse og chokoladehjerter med lakrids og rosa peber er en flot afslutning på en romantisk Valentin middag
Valentins Dag er opkaldt efter den romerske helgen Sankt Valentin. Oprindelig kom skikken med de kærlige valentinkort på dagen fra USA og England, hvor kortene havde en funktion á la de danske gækkebreve.

I Danmark er Valentins Dag blevet en populær hyggedag den 14. februar, hvor den markeres med røde roser, en hyggelig middag, levende lys på bordet og måske en gaveæske med chokolade.

Valentin mousse med chokolade-lakridshjerter
(4-6 personer)

100 g Odense Mørk Chokolade
En halv tsk. lakridspulver
1 tsk. rosa peberkorn

1 blad husblas
175 g Odense Nougat
Trekvart dl piskefløde
2 æggeblommer
2 æggehvider
25 g sukker
1-2 tsk. lakridspulver

Hak chokoladen fint. Smelt halvdelen over vandbad, tag skålen af varmen og rør resten i, til chokoladen er helt smeltet. Rør så lakridspulveret i, og smør chokoladen ud i et tyndt lag på et stykke bagepapir.
Gnid peberkornene igennem en sigte, så de røde flager fordeles på den bløde chokolade. Udstik 6 hjerter med en udstikker, mens chokoladen stadig er en anelse blød. Afkøl chokoladehjerterne.

Læg husblassen i blød i koldt vand 5-10 min. Bring fløden i kog, tag gryden af varmen og smelt den hakkede nougat samt udblødte husblas heri. Afkøl så den er svagt lunken og rør æggeblommerne i.

Pisk æggehviderne stive, pisk sukker og lakridspulver i og pisk til marengsen er sej. Vend æggehviderne i nougatcremen og fordel moussen i 4-6 skåle/glas. Sæt moussen på køl i mindst 2 timer.

Pynt moussen med chokoladehjerter og servér.

Læs mere her

tags: USA, England, Danmark, chokolade, Odense, roman,

lørdag den 8. februar 2014

Danske mænd elsker rom og cola

FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside
404 - sorry
 
FIND BUTIK HER

  




SENESTE NYT





Artikler




 
NYESTE BUTIKKER


SENEST OPDATEREDE BUTIKKER



MEST BESØGTE BUTIKKER



MINDST BESØGTE BUTIKKER



TILFÆLDIGE BUTIKKER


Seneste Søgninger


Tøj
Gør FashionPeople til din startside - Tilføj FashionPeople til foretrukne - Privacy Policy
Ny undersøgelse viser, at 64% af alle danske romdrikkere er mænd. Og knap halvdelen af den rom vi drikker i Danmark nydes med cola. Derfor er der også god grund til at hæve standarden. Det mener spiritusfabrikanten Pernod Ricard, der med en anderledes gylden rom vil løfte den klassiske drink til nye højder.
Når danskerne drikker rom, skal der gerne cola i. Ifølge ny undersøgelse foretaget af analysebureauet Bonamy Finch Ltd. bliver hele 48% af den rom danskerne drikker nemlig nydt som en klassisk rom og cola. Og her er det især mændene, der hælder i glasset.

Nu kan den simple drink se frem til en opgradering med en anderledes rom, der ifølge Pernod Ricard giver en helt ny og fyldig smagsoplevelse og tilføjer blødhed til den kendte klassiker. Ifølge marketingdirektør Adeline Skov fra Pernod Ricard, er der tale om en tydelig opgradering og en rebranding af drinken rom og cola.

"Rom og cola skal ikke længere være en flad fornemmelse med discount-rom fra barskabet. Nu er der tale om en ægte cubansk Havana Club rom, der er tilgængelig uden at danskerne skal grave dybt i lommerne," siger Adeline Skov.

En rom, der rammer plet
Havana Club Añejo Especial, som er navnet på den nye lancering, har en lagringsproces på op til fem år. Rommen bliver kvalitetssikret af de ægte Maestros Roneros (Rom-mestrer), der med know-how og adskillige års erfaring kvalitetssikrer hver en dråbe. Den gyldne farve får rommen dels fra lagringsprocessen, der foregår naturligt på unge egetræsfade. Dette bidrager til en aromatisk karakter, der sammen med noter af vanilje, kanel og appelsinskal skaber en helt ny smagsoplevelse.

"Vi glæder os til at vise danskerne hvordan rom og cola også kan smage. Selv er vi ikke i tvivl, men vi håber også at befolkningen er enige, når vi siger at der her er tale om en kvalitetsrom, der når helt nye højder," udtaler Adeline Skov fra Pernod Ricard Danmark.

Den nye Havana Club Añejo Especial er en anelse sødere end resten af sin Havana Club-familie, hvilket gør at den passer særligt godt til cola og lime – også kendt under navnet Cuba Libre.

Havana Club Añejo Especial er netop landet i butikkerne.
Vejl udsalgspris,159.95 DKK for 70 cl.



Læs mere her

tags: Danmark, direktør, Cuba, Havana, Rom, cola, marketingdirektør,